Politie Zuid-Holland-Zuid

12/05 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

Dordrecht, 12-05-2008 o Persberichten District I

ALCOHOL
ZWIJNDRECHT Agenten hebben bij de Admiraal de Ruijterweg in Zwijndrecht een 33-jarige automobilist uit Heusden aangehouden. Hij reed daar op maandag 12 mei 2008 rond 02.25 uur met zeer lage snelheid. Dat viel de politiemensen op en gaven de bestuurder een stopteken. De blaastest wees uit dat de man teveel alcoholische drank op had. Verder is zijn rijbewijs al in 2005 ongeldig verklaard. De verdachte was zo onder invloed dat hij ter ontnuchtering werd ingesloten.

AUTO IN BRAND
DORDRECHT Een auto op de Vrieseweg in Dordrecht is in brand gevlogen. Dat gebeurde op maandag 12 mei 2008 omstreeks 01.30 uur. De mogelijke oorzaak is kortsluiting bij de accu. De brandweer bluste het vuur. Een andere auto die in de buurt stond liep schade aan de bumper op. Een bergingsvoertuig haalde de verbrande wagen weg.

RUZIE
DORDRECHT Agenten hebben een 23-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Hij ging op maandagmorgen 12 mei 2008 naar de woning van zijn 24-jarige vriendin. Deze wilde eigenlijk een einde maken aan haar relatie met de man. Deze werd boos en trapte een gat in de deur en sloeg de vrouw. Uiteindelijk verliet de verdachte de woning maar nam wel de telefoon van de vrouw mee. Politiemensen hielden hem bij de Colijnstraat in Dordrecht aan.