Ingezonden persbericht

Belvilla lokt mensen uit de tent

Heerhugowaard, 12 mei 2008 - Nietsvermoedende Nederlanders werden dit Pinksterweekend opgeschrikt door een merkwaardig fenomeen: op verschillende locaties in de Randstad en aan zee stonden opeens allerlei kampeertenten met een bord 'Te Koop' erop. Dat zorgde voor aardig wat oploopjes en grote verwarring. Naar nu blijkt is het een en ander op poten gezet door Belvilla, online verhuurder van vakantiehuizen. Belvilla wil de Nederlander de tent uit en het vakantiehuisje in. Samen met Speurders.nl is daarom een actie opgezet: iedereen die zijn tent via Speurders.nl verkoopt, maakt kans op een verblijf van één week in een vakantiehuis naar keuze in Europa. Zie voor meer informatie www.zetjetenttekoop.nl

Over Belvilla
Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. De organisatie is marktleider in Nederland en bestaat ruim 20 jaar. Belvilla verzorgt voor 400.000 klanten per jaar een verblijf in een van de 12.000 winterse en zomerse vakantieaccommodaties in zeventien Europese landen. Belvilla onderscheidt zich door haar ruime aanbod van karakteristieke vakantiehuizen, simpele boekingsprocedures en de real-time beschikbaarheid. De organisatie heeft 65 medewerkers in dienst. Meer informatie is beschikbaar op www.belvilla.nl.

Over Speurders.nl
Speurders.nl is onderdeel van Telegraaf Media Nederland. Telegraaf Media Nederland heeft meer dan 100 sites actief in Nederland. Speurders maakt al sinds 1922 adverteren voor iedereen mogelijk, als rubrieksadvertenties in de De Telegraaf. De online variant Speurders.nl is in augustus 2004 gestart en richt zich op het gratis online bij elkaar brengen van vraag- en aanbod van zowel particulieren als bedrijven. Hierbij gaat het niet alleen om tweedehands artikelen, maar ook om diensten en nieuwe producten. In december 2005 riep online onderzoeksbureau Multiscope Speurders.nl uit tot de beste Nederlandse site-introductie ooit. Gemiddeld worden er zo'n 1 miljoen gratis advertenties per maand ingebracht. Dit komt neer op ca. 35.000 advertenties per dag. Speurders.nl streeft ernaar toonaangevend te zijn in de branche op het gebied van veiligheid en gebruikersgemak.

EINDE PERSBERICHT