Gemeente Medemblik

Extra inschrijfavond voor WAF weekend

Voor alle kinderen (groep 3 t/m 8)uit Wognum, Nibbixwoud en Zwaagdijk-West wordt op 20, 21 en 22 juni aanstaande het Wafweekend georganiseerd.
Om iedereen de kans te geven om mee te doen aan het Wafweekend wordt een extra inschrijfavond gehouden. Deze vindt plaats op dinsdag 13 mei van 19.00-19.30 uur in het kantoor van het jeugd- en jongerenwerk in Wognum (Boogerd 5 in Wognum). De organisatie van het Waf weekend is al begonnen met het indelen van de activiteiten. Vanwege de grote animo zijn enkele activiteiten, inmiddels volgeboekt. Zorg er daarom voor dat je drie keuzes per dagdeel invult.

Vrijwilligers
Voor het verzorgen van de lunch (twee dagen) en het diner (één dag) voor de vrijwilligers en de deelnemers, zijn we op zoek naar tieners in de leeftijd van 13 t/m 15 jaar. Ben je geen tiener meer, maar zou je graag kunnen en willen helpen met het begeleiden van activiteiten gedurende één dag(deel) of het gehele weekend, neem dan contact met ons op via wafweek@hotmail.com.

Informatie
Voor vragen kun je contact opnemen met wafweek@hotmail.com, kijk op de website: http://wafweek.hyves.nl, of bel met de WAFfoon: 0229-571308