Gemeente Sneek


half mei tot half juni

Werkzaamheden ZWHweg van half mei tot half juni

De eerste fase van het project Rijksweg 7 is klaar, maar ook de komende periode doet het projectbureau Rijksweg 7 Sneek weer een beroep op uw begrip en geduld.

Nu de werkzaamheden aan het aquaduct bij de Geau ten einde lopen, kan de aannemer starten met de reconstructie van het kruispunt Zuidwesthoekweg/Kanaalstraat.

Deze werkzaamheden beginnen op dinsdag 13 mei, na Pinksteren, en duren in totaal vijf weken, dus tot en met circa 13 juni 2008. Het projectbureau informeert u op donderdag 8 mei over de werkzaamheden, afsluitingen en omleidingen via een uitgebreide advertentie in het Sneeker Nieuwsblad.
Vanaf 7 mei vindt u deze informatie ook op de website van het projectbureau www.a7sneek.nl.

Houdt u in ieder geval rekening met het volgende Week 20 t/m 24
Volledige afsluiting fietspad en fietstunnel Zuidwesthoekweg. Het fietspad door het aquaduct is gereed, er gelden omleidingsroutes.

Week 22 en 23
Verkeershinder Zuidwesthoekweg en Kanaalstraat. Op de Zuidwesthoekweg is 1 rijstrook beschikbaar en wordt het verkeer via een verkeerslicht geregeld.
De Kanaalstraat is alleen beschikbaar voor verkeer vanaf het kruispunt Sneek in.
Verkeer Sneek uit wordt omgeleid.

Week 24
Volledige afsluiting voor alle verkeer.
Dit is noodzakelijk in verband met werkzaamheden in de buurt van gastransportleidingen en een 10 KV leiding (transportleidingen elektriciteit).
Er worden omleidingsroutes ingesteld.
Meer informatie hierover vindt u op 8 mei in het Sneeker Nieuwsblad.