Gemeente Arnhem

Werk aan de weg (29-04-2008)
Sinds maart is de gemeente Arnhem bezig met groot onderhoud aan een aantal wegen en fietspaden. Het asfalt op deze lokaties is in slechte staat en moet vervangen worden. Hierbij een overzicht van de belangrijkste lopende werkzaamheden.

Schelmseweg
Vanaf maandag 13 mei worden de fietspaden van de Schelmseweg aangepakt. Tijdens deze werkzaamheden zal één van beide rijbanen beschikbaar blijven voor het fietsverkeer. Bij slecht weer kan het werk later starten of vertraging oplopen.

Rosendaalseweg
De Rosendaalseweg tussen de Middenweg en de Bronbeeklaan is in noordelijke rijrichting tot nader order afgesloten. Er is een omleiding ingesteld over de van Maerlantstraat en de Bronbeeklaan. Aanleiding voor de afsluiting is het instorten van het riool op het betreffende traject. Er wordt op dit moment hard gewerkt om op zo kort mogelijk termijn het riool te vervangen. Gelijk met de rioolvervanging zullen ook de trottoirs en parkeerplaatsen opnieuw worden bestraat. De planning van de uitvoering is nog niet bekend.

Rodenburgstraat
Op dinsdag 6 mei staan er werkzaamheden in de Rodenburgstraat gepland. Dit betreft het straatdeel tussen de Trans en de Rijnkade. Deze werkzaamheden zijn naar verwachting binnen één dag afgerond. De werkzaamheden aan de Malburgse Bandijk lopen volgens planning. Het fietspad tussen de John Frostbrug en de Nelson Mandelabrug blijft afgesloten tot vrijdag 9 mei. Doorgaand fietsverkeer wordt door Malburgen omgeleid.

Voor vragen over de werkzaamheden kunnen mensen bellen met de klantenservice van de gemeente Arnhem, 0900-1809 (lokaal tarief).