Groot Klimmendaal

13 mei Dag van de Beroerte

Kom op dinsdag 13 mei 2008 naar de informatieavond en leer wat u kunt doen om een beroerte te voorkomen en te herkennen. De gratis informatieve en actieve programma's worden u aangeboden door Revalidatiecentrum Groot Klimmendaal en Sportcentrum Groot Klimmendaal. Locatie: Heijenoordseweg 5 te Arnhem.

Dit jaar wordt de Europese Dag van de Beroerte voor de vierde keer georganiseerd op dinsdag 13 mei 2008. Op deze dag zullen er landelijk in ziekenhuizen en instellingen diverse activiteiten plaatsvinden die voorlichting geven over een CVA. De dag wordt georganiseerd vanuit de 11 regio's van de Nederlandse CVA-vereniging.
Groot Klimmendaal zal samen met Sportcentrum Groot Klimmendaal ook deelnemen aan deze dag door een gevarieerd programma aan te bieden gericht op preventie. Tijdens een informatie- en activiteitenprogramma kunt u informatie inwinnen over een beroerte of deelnemen aan actieve workshops.

Informatieprogramma 16.00 uur - 20.00 uur


- Informatiestand Voeding & Voedingstips
Met o.a. een gratis Bia-meting door een diëtiste. Vanaf 16.00 uur is er een
gratis gezonde snack verkrijgbaar.

- Informatiestand beroerte: Voorlichting & Preventie Informatie en achtergronden over een beroerte. Laat hier gratis een glucose- en bloeddrukmeting uitvoeren.

- Informatiestand Fit & Fysiek
Met o.a. een gratis fit-test aangeboden door Sportcentrum Groot Klimmendaal. Stel hier uw vragen aan een fysiotherapeut.

Activiteitenprogramma


- 17.00 uur & 19.00 uur Nordic Walking, duur ca. 30 minuten Een tocht onder professionele begeleiding door de bosrijke omgeving van Revalidatiecentrum Groot Klimmendaal.
- 18.00 uur Tai Chi, duur ca. 30 minuten
Een Oosterse wijze om te ontspannen onder begeleiding van Revalidatiecentrum Groot Klimmendaal.

- 19.00 uur Sportief Wandelen, duur ca. 30 minuten Een tocht onder professionele begeleiding door de bosrijke omgeving van Revalidatiecentrum Groot Klimmendaal.