Gemeente Overbetuwe


Informatieavond bouwvergunning tbs-kliniek

---

Eerder is de gemeente op deze paginaâs uitgebreid ingegaan op het bouwvoornemen van de stichting OG Heldring om een tbs-kliniek in Zetten te bouwen. Ook de procedure die daarbij gestart is, is toegelicht. Deze week wijzen wij u er nogmaals op, dat de gemeente een informatieavond over dit onderwerp houdt.

De gemeente beseft dat de procedure, regels en wetten niet altijd even duidelijk zijn. Daarom houdt de gemeente een informatieavond in De Wanmolen in Zetten op 13 mei, van 19.00 tot 21.00 uur. Het gaat om een inloopavond, waarbij wethouder Ruud Mooij klaar staat om uw individuele vragen te beantwoorden. Hij wordt daarin bijgestaan door de vakambtenaren. De avond is dus doorlopend en heeft geen vast programma. U kunt zelf het tijdstip uitkiezen wat u uitkomt om uw vragen te stellen.

Waarom een avond zo laat na publicatie, zult u misschien vragen? Reden daarvoor is dat na de publicatie al snel de vakantie is begonnen, die voor de meeste inwoners twee weken duurt. Het leek de gemeente geen goed idee om in die periode een informatieavond te houden.

Voor vragen en informatie over het bouwvoornemen, kunt u terecht bij de heer R. Moes van de administratie bouwen, wonen en milieu, telefoon (0481) 362 148.