Gemeente Reimerswaal


Inloopavond Scheldestraat en omgeving - Hansweert

Geplaatst op: 08-05-2008
door: ()

De gemeente Reimerswaal en R&B Wonen nodigen u op 13 mei 2008 uit voor een inloopavond over de Scheldestraat en omgeving. Tijdens de avond krijgt u van R&B Wonen en de gemeente informatie over de planning van de activiteiten en over het soort huizen dat in het gebied gebouwd zal worden.

Vanaf 19.30 tot 21.00 uur bent u welkom in dorpshuis Kaj Munk.

De gemeente en de woningbouwvereniging hebben het voornemen nog dit jaar te starten met het project Scheldestraat en omgeving. Het project bestaat uit de sloop en herbouw van huizen aan de Sloestraat, de Kloosterstraat, de Wielingenstraat en de Braakmanstraat. In totaal worden ongeveer 65 huizen gesloopt. Een aantal huizen wordt terug gebouwd aan de IJssellaan. De overige worden in de buurt zelf terug gebouwd. Ook worden er huizen gebouwd in het aangrenzende gebied dat nu nog braak ligt.
Op de plek van de oneven genummerde huizen in de Sloestraat zal een singel worden gegraven. De singel zal de vernieuwde wijk een mooie uitstraling geven en is daarnaast noodzakelijk voor de waterhuishouding in het gebied.