Gemeente Reimerswaal


Gemeenteraad herdenkt raadslid N.G.H. Huizen

Geplaatst op: 08-05-2008
door: ()

Bij aanvang van de raadsvergadering op 13 mei 2008 zal de gemeenteraad van Reimerswaal stilstaan bij het overlijden van de heer N.G.H. (Nico) Huizen, raadslid namens de SGP. De vergadering zal om die reden om 19.30 uur, een half uur eerder dan gebruikelijk, aanvangen.

De heer Huizen zat sinds 16 maart 2006 in de gemeenteraad. Hij overleed na een periode van ziekte, afgelopen woensdag 7 mei 2008, op 42-jarige leeftijd.
Door zijn ziekte kon hij de vergaderingen van de gemeenteraad al enige maanden niet meer bijwonen. Zijn betrokkenheid bij het raadswerk, alsmede de raads- en collegeleden is echter gebleven. Dat de heer Huizen als raadslid zeer gewaardeerd werd, blijkt ook uit de bedroefde reacties op zijn overlijden.

Belangstellenden zijn van harte welkom bij deze herdenking. De voorzitter zal de heer Hui-zen gedenken in een korte toespraak tot de raad en het college. Daarnaast zullen alle aanwezigen gevraagd worden een moment van stilte in acht te nemen. Na de herdenking zal de vergadering enige tijd worden geschorst.