Gemeente Woerden

Werkconferentie Samen voor Woerden 13 mei

08 mei 2008
Dinsdag 13 mei organiseert gemeente Woerden vanuit het programma Woerden Betrokken de werkconferentie 'Samen voor Woerden'. De bijeenkomst is een vervolg op de succesvolle werkconferentie van het programma Woerden Betrokken in 2007.
Woerden Betrokken heeft als overkoepelend doel een situatie te bewerkstelligen waarin Woerdenaren worden uitgenodigd, ongeacht een eventuele handicap, beperking of achterstand, betrokken te zijn bij elkaar en de lokale gemeenschap.

Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de notitie vrijwilligerswerk, een van de thema's vanuit de Wmo. In deze fase willen we graag vanuit alle actieve verenigingen, stichtingen en overige organisaties zoveel mogelijk input krijgen.

Tijdens de bijeenkomst van 13 mei vragen we hen actief mee te denken over wat we in Woerden nog nodig hebben om te komen tot een goed vrijwilligersbeleid.

Programma

Het programma van de bijeenkomst staat in het teken van het met elkaar in kaart brengen van de bestaande situatie op het gebied van vrijwilligerswerk en helder te krijgen welke richting we de komende jaren op willen.

De indeling van de avond is als volgt:

19.15 uur Ontvangst
19.30 uur Welkom dagvoorzitter en opening door Marjan Haak, wethouder programma Woerden Betrokken
19.40 uur Na een korte uitleg en presentatie volgt discussie in groepjes
21.00 uur Terugkoppeling en statements
21.45 uur Officiële afsluiting van de avond

Hierna is er gelegenheid om onder het genot van een drankje met elkaar na te praten.

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in het gebouw van De Sluis Groep, Carrosserieweg 1 te Woerden.

Gemeente Woerden | Blekerijlaan 14 | Postbus 45 | 3440 AA Woerden | tel. (0348) 428 911 | stadhuis@woerden.nl |