Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

ROV Eureka Kluppie van de maand

Iedere maand staat een Rotterdamse sportvereniging in de schijnwerpers als Kluppie van de Maand. In mei is de eer aan korfbalvereniging ROV Eureka.

Na een slechte periode gaat het dit seizoen weer goed met ROV Eureka. Vorig jaar zijn door een crisis veel mensen weggegaan, Kim Martins, lid van de propagandacommissie van Eureka. Mede door een nieuw bestuur, dat louter uit vrouwen bestaat, gaat het nu weer stukken beter. Met het motto lief lachen en blond kijken hebben we alle neuzen weer dezelfde kant op gekregen.

Door de positieve ontwikkelingen gaat Eureka, dat afgelopen seizoen alleen op recreatieniveau sportte, aankomend seizoen ook weer wedstrijdkorfbal spelen. Martins: Doordat de gezellige sfeer terug én inmiddels vanzelfsprekend is, is Eureka daar weer klaar voor.

ROV Eureka is één van de tien Rotterdamse verenigingen die is genomineerd voor Ons Kluppie 2008. Wilt u meer lezen over het Kluppie van de maand en Ons Kluppie of wilt u de sfeerreportage van Eureka, die enkele weken geleden op Radio Rijnmond is uitgezonden, beluisteren? Meer informatie vindt u op www.rotterdamsportsupport.nl.

Clubgegevens
Vereniging: ROV Eureka
Tak van sport: Korfbal
Locatie: Koninginneweg 83
Opgericht in: 1948
Aantal leden: 141
Aan het woord: Kim Martins, propagandacommissie Website: www.roveureka.nl