MarketAxess & Dow Jones werken samen bij het creëren van tijdige AxessDaily elektronische nieuwsbrieven

NEW YORK, May 13 /PRNewswire/ --

- Afzonderlijke edities bieden gespecialiseerde pre-marketinhoud aan professionals die handelen in bedrijfsobligaties, Eurobonds en emerging markets en die het MarketAxess handelsplatform of de Corporate BondTicker(TM)-diensten gebruiken.

MarketAxess, leverancier van een belangrijk elektronisch handelsplatform voor Amerikaanse en Europese bedrijfsobligaties van hoge kwaliteit, opkomende marktobligaties en andere soorten fixed-income-waardepapieren, heeft een samenwerkingsverband opgezet met Dow Jones & Co. om AxessDaily te creëren, een dagelijkse nieuwsbrief die via e-mail bezorgd zal worden aan gebruikers van het MarketAxess handelsplatform of Corporate BondTicker(TM). AxessDaily zal gepubliceerd worden in drie afzonderlijke edities met gespecialiseerde institutionele handelaars in bedrijfsobligaties, Eurobond en opkomende markten een voorsprong te geven bij het begin van hun handelsdag met een bondige samenvatting van de ontwikkelingen op de beurs voor de opening.

"MarketAxess spant zich in om onze cliënten tijdig en op een gebruiksvriendelijke manier de best mogelijke data, informatie en analyses te bieden als aanvulling op ons aanbod op het gebied van de elektronische krediethandel en de AxessDaily-nieuwsbrief voldoet daaar duidelijk aan", zei Stephen Davidson, hoofd Global Marketing en Investeerderbetrekkingen van MarketAxess. "Iedere dagelijkse uitgave van AxessDaily, of het nu de editie voor bedrijfsobligaties, Eurobond of opkomende markten is, biedt onze klanten een bondig pre-marketoverzicht met belangrijk beursnieuws, gebeurtenisen en prijsinformatie - allemaal essentiële informatie die onze cliënten meteen kunnen gebruiken en die hen helpt om hun handelsstrategieën uit te voeren."

AxessDaily zal kalenderinformatie en nieuwsberichten bevatten van Dow Jones evenals exclusieve prijs-, volume- en spreadinformatie van MarketAxess.

AxessDaily - bedrijfsobligatie-editie biedt onder meer:


-- Volledige G7-kalender.

-- Het belangrijkste nieuws die ochtend.

-- Hoogtepunten van het nieuws over de markt, de economie en de uitgave van nieuwe obligaties.

-- Meest actieve high grade-obligaties en obligaties met hoog rendement volgens volume.

-- Top 10 hoogst rendementprijzen (prijsstijgingen en -dalingen).
-- Top 10 high grade spreads (smaller en breder vergeleken met rendement van refentie-staatsobligaties.)

AxessDaily - editie opkomende markten biedt onder meer:


-- Volledig overzicht van wat er gebeurt op de belangrijkste opkomende markten.

-- Regionale nieuwsoverzichten uit Latijns-Amerika, Azië en Oost- en West-Europa.

-- De 5 meest actieve obligaties voor opkomende markten op het MarketAxess handelsplatform.

-- Representatieve stijgers en dalers van de vorige MarketAxess- handelsdag.

AxessDaily - editie Eurobond biedt onder meer:


-- Volledige G7-kalender.

-- Samenvatting van de Amerikaanse markt de vorige dag.
-- Het belangrijkste nieuws die ochtend.

-- Hoogtepunten van het nieuws over de markt, de economie en de uitgave van nieuwe obligaties.

"Door samen te gaan met Dow Jones, een leider in zakenjournalistiek, heeft MarketAxess een superieur informatie-instrument gemaakt voor onze cliënten", voegde Davidson eraan toe. "Met een dagelijkse stroom van tijdig nieuws over de wereldwijde fixed-incomemarkten en onze Corporate BondTicker(TM)-prijsinformatie, hebben onze cliënten een informatievoorsprong waneer de beurzen opengaan - en zonder extra kosten."

Voor meer informatie of om een cliënt van MarketAxess te worden, kunt u http://www.marketaxess.com bezoeken of +1-212-813-6287 bellen.

OVER MARKETAXESS
MarketAxess (Nasdaq: MKTX) biedt een van de meest vooraanstaande platformen voor het elektronisch verhandelen van bedrijfsobligaties en bepaalde andere soorten fixed-income-waardepapieren. Het dient als een elektronisch platform waarmee onze meer dan 670 actieve institutionele beleggerscliënten toegang hebben tot de liquiditeit geboden door onze 30 broker-dealer-cliënten. Het multihandelaars-handelsplatform van MarketAxess biedt onze institutionele investeerdercliënten de mogelijkheid om tegelijkertijd concurrerende, uitvoerbare offertes of aanbiedingen te ontvangen van meerdere makelaardealers en om transacties uit te voeren met de broker-dealer die zij kiezen. MarketAxess biedt onze cliënten de mogelijkheid om Amerikaanse high-grade-bedrijfsobligaties, Europese high-grade- bedrijfsobligaties, credit default swaps, agencies, obligaties met hoog rendement en obligaties van opkomende markten te verhandelen. MarketAxess biedt ook data- en analytische instrumenten die onze cliënten helpen om handelsbeslissingen te nemen en wij verzorgen het handelsproces door elektronisch informatie over bestellingen door te geven tussen handelende partijen. Onze DealerAxess(R)-handelsdienst geeft makelaars de mogelijkheid om fixed-income-obligaties met elkaar te verhandelen op ons platform.

OVER DOW JONES
Dow Jones & Company (http://www.dowjones.com) is een dochteronderneming van News Corporation (NYSE: NWS, NWS.A; ASX: NWS, NWSLV; http://www.newscorp.com). Dow Jones is een vooraanstaand leverancier van wereldwijd zakennieuws en informatiediensten. Zijn Consumer Media Group publiceert de The Wall Street Journal, Barron's, MarketWatch en de Far Eastern Economic Review. Zijn Enterprise Media Group omvat Dow Jones Newswires, Factiva, Dow Jones Client Solutions, Dow Jones Indexes en Dow Jones Financial Information Services. Zijn Local Media Group runt plaatselijke informatiefranchises. Dow Jones bezit 50% van SmartMoney en 33% van Stoxx Ltd. en levert ook nieuwsberichten aan radiostations in de VS.

Website: http://www.dowjones.com

Adam Wade van Dow Jones Financial Information Services, +1-415-439-6666, adam.wade@dowjones.com