Gemeente Enschede

Ondernemers winnen gratis advertentieruimte

Vanmorgen heeft wethouder Eric Helder, in het bijzijn van Reinoud Brand van MKB Enschede en Arné Bagerman van de Industriële Kring Twente, de winnaars bekend gemaakt van gratis advertentieruimte in De Ondernemer. Uit de vele digitale aanmeldingen en antwoordkaarten zijn drie inzendingen getrokken.

De winnaars zijn Handelsonderneming Wiggers, Joncheree Vastgoed en TreNT Glasvezel.

In de gemeentelijke klantenweek van 14 tot 20 april jl. zijn de accountmanagers van economische zaken de hele week op bedrijvenbezoek geweest. Aansluitend is de ansichtkaart `Het ondernemersloket maakt het mogelijk' gestuurd naar alle Enschedese ondernemers. Hierin staat waarvoor ondernemers bij het Ondernemersloket terecht kunnen. Om in de nabije toekomst de informatie aan bedrijven ook digitaal te kunnen aanbieden is het Ondernemersloket gestart met de opbouw van een e-mailadressenbestand. Als extra aansporing om het emailadres aan te leveren, beloofde het Ondernemersloket gratis advertentieruimte te verloten onder de inzenders.

De drie winnaars mogen op 27 mei a.s. gratis adverteren met hun bedrijf op ¼ pagina in De Ondernemer. De gemeente verwacht deze actie later dit jaar te herhalen.

13 mei 2008