Gemeente Kapelle

Aanvraag oprichtingsvergunning en ontwerpbeschikking Wet milieubeheer Top Beheer BV

Burgemeester en wethouders van Kapelle hebben de aanvraag ontvangen van een oprichtingsvergunning ingevolge artikel 8.1 a en c van de Wet milieubeheer van Top Beheer BV voor een inrichting voor het bewerken en verwerken (o.a. bakken) van uien aan de Kloosterpoort ong. te Kapelle, kadastraal bekend gemeente Kapelle, sectie S, nummer 178 (ged.). Burgemeester en wethouders van Kapelle maken bekend dat zij van plan zijn onder het stellen van voorschriften ter bescherming van het milieu positief op deze aanvraag te beschikken.

De aanvraag en de ontwerpbeschikking met de daarbij behorende voorschriften, liggen van donderdag 8 mei 2008 tot en met woensdag 18 juni 2008 tijdens kantooruren ter inzage op het gemeentehuis, Kerkplein 1, postbus 79 4420 AC te Kapelle.

Een ieder wordt in de periode van ter inzage legging in de gelegenheid gesteld mondeling dan wel schriftelijk zienswijze(n) kenbaar te maken aan het college van burgemeester en wethouders van Kapelle. Voor het mondeling kenbaar maken is telefonisch een afspraak te maken (0113 333 188). Van de mondeling kenbaar gemaakte zienswijze(n) wordt verslag gemaakt. De binnengekomen zienswijzen zullen eveneens ter inzage worden gelegd.

Na ter inzage legging van de definitieve vergunning is alleen beroep in te stellen door een belanghebbende overeenkomstig artikel 1.2 van de Algemene wet bestuursrecht indien deze een zienswijze heeft ingediend met betrekking tot de ontwerpbeschikking of kan aantonen daar redelijkerwijs niet toe in staat geweest te zijn.

Informatiebijeenkomst.

Op 21 mei 2008, om 19.30 uur, zal er in het gemeentehuis een informatiebijeenkomst worden gehouden waarbij vanaf 20.00 uur een toelichting zal worden verstrekt op de hier omschreven plannen.

Namens burgemeester en wethouders van Kapelle