Politie Limburg-Zuid

Zinloos geweld

Een 19-jarige Heerlenaar is maandagavond rond 21:00 uur door twee onbekenden mishandeld op de Heerenweg in Heerlen. Het slachtoffer liep langs twee jongens, waarbij een van hen opzettelijk tegen het slachtoffer aanliep. De Heerlenaar liep door, maar even later werd hij van achteren vastgegrepen door een van de twee verdachten. Deze hield hem vast, terwijl de tweede verdachte hem schopte en sloeg. Hij kreeg klappen in zijn gezicht, buik en tegen de benen. Het signalement van de verdachten luidt als volgt: De eerste man was 1.85m lang, ongeveer 19 jaar met een breed postuur en kort geschoren haar. Hij had een getinte huidskleur. De tweede man was ongeveer 1.80m lang, ongeveer 18 - 19 jaar, en had kort geschoren haar met bovenop korte krulletjes. Ook hij had een getinte huidskleur. De eerste man droeg een wit Tshirt, een grijze driekwart broek en witte schoenen. De tweede man droeg zwarte kleding.
Een onbekend gebleven getuige sprak de daders aan, waarop ze wegvluchten in de richting van het centrum. De getuige werd als volgt omschreven: Een blanke vrouw van 30 - 35 jaar met een klein, slank postuur. Ze droeg een zwart truitje en een 'skinny jeans' spijkerbroek met bruine teenslippers.
De politie is op zoek naar deze getuige en natuurlijk naar andere mensen die mogelijk informatie hebben over deze mishandeling. Zij kunnen dit doorgeven via het landelijk telefoonnummer van de politie 0900-8844 (lokaal tarief)

13-05-2008, Heerlen