AutoRai

In één weekend al recordaantal van 60.000 bezoekers Ferrari website

(5/13/2008)
De meest recente GT van het merk met het Steigerende Paard is voor het eerst deze morgen om 11.00 uur aan de wereld onthuld op de internetpagina www.ferraricalifornia.com met een serie van drie fotoâs.

De nieuwe Ferrari California zal echter pas officieel op 1 oktober tijdens de Paris Car Show worden getoond. In de tussenliggende periode zal hij deel voor deel nader worden onthuld op een speciale site (toegankelijk via de officiële www.ferrariworld.com site).

De www.ferraricalifornia.com site is sinds vorige week vrijdag in de lucht onder de naam ferrarigtcountdown.com en heeft in enkele dagen al 60.000 hits vanuit de gehele wereld genoteerd. Daarvan heeft 15% zich geregistreerd om via e-mail tussen nu en de uiteindelijke eerste testritten op de hoogte te worden gesteld van alle toekomstige onthullingen van de auto.

Het lanceren van de site trok onmiddellijk wereldwijde aandacht: de meesten van de eerste 60.000 bezoekers kwamen uit Amerika, gevolgd door Italianen en daarna fans uit andere Europese landen. Ook konden er veel hits worden genoteerd uit China, Japan en de Asia-Pacific regio. Nadat eerst het geluid van de nieuwe achtcilinder motor van de Ferrari California was te bewonderen ging de zinnenprikkelende ontdekkingsreis vandaag verder met de publicatie van de eerste drie fotoâs. Deze geven al een duidelijke hint naar de aanlokkelijke vormgeving.

Na de nu drie gepubliceerde fotoâs zullen de komende weken beelden van het interieur en andere details worden vrijgegeven die deze auto zo uniek als iedere Ferrari maken.

De Ferrari California is ruimschoots voorzien van technologische innovaties en www.ferraricalifornia.com zal de site zijn om op de hoogte te blijven van alle detailonthullingen van de nieuwe auto, voordat deze in âlevende lijveâ in Parijs zal worden getoond.