Gemeente Oost-Gelre


Gemeente Oost Gelre
13 mei 2008

Persbericht

Aanbieding 1e exemplaar gemeentegids 2008/2009 aan winnaars fotowedstrijd

Vandaag, dinsdag 13 mei 2008, zal burgemeester Henk Heijman de eerste exemplaren van de gemeentegids Oost Gelre 2008/2009 aanbieden aan de prijswinnaars van de fotowedstrijd die is uitgeschreven ten behoeve van de gemeentegids.

De gids 2008/2009 is de derde gemeentegids die uitkomt in de gemeente Oost Gelre. Inwoners zijn uitgenodigd om voor deze gids foto's in te sturen. Het thema van de wedstrijd dit jaar was 'mensen'.Uit de inzendingen zijn 10 foto's geselecteerd en in de gids geplaatst.

De gemeentegids 2008/2009 is verzorgd door FMR Producties B.V. Het eerste gedeelte van de gids geeft algemene informatie over het heden en verleden van de gemeente Oost Gelre, gevolgd door informatie over de samenstelling en taken van het gemeentebestuur, de verschillende gemeentelijke afdelingen en hun producten en diensten (de zgn. vraagbaak van A tot Z). In het tweede deel staan praktische (contact)gegevens van verenigingen en organisaties uit Oost Gelre. Er is een onderverdeling gemaakt in rubrieken als arbeid en economische aangelegenheden, cultuur, kunst, en recreatie, gezondheidszorg, onderwijs, ouderen, politieke partijen, religie, welzijn en maatschappelijke dienstverlening. Kaartmateriaal ondersteunt dat alles nog.

De gemeentegids zal in week 20 huis-aan-huis in de gehele gemeente worden verspreid. Tegelijkertijd met de gemeentegids zal de rampenbewaarkaart Oost Gelre worden verspreid. Op deze wijzer staat wat men moet doen bij een ramp.

Einde persbericht


---




Gemeente Oost-Gelre