Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Diemen, 13 mei 2008

Randstad zoekt cateringmedewerker voor Edwin Evers tijdens de Olympische Spelen

Wie verzorgt het eten en drinken voor 538 DJ Edwin Evers in Beijing?

Randstad zoekt voor Radio 538 DJ Edwin Evers een cateringmedewerker die hem tijdens zijn uitzendingen op de Olympische Spelen in Beijing voorziet van eten en drinken. Cateringmedewerkers, die kiezen voor een Randstad Loopbaanversneller bij Albron - een contract voor twee jaar, een persoonlijk opleidingsplan en een baangarantie na afloop - dingen mee naar de reis naar China.

De zoektocht staat open voor iedereen die gastgericht en ondernemend is en affiniteit heeft met cateringwerk om in twee jaar opgeleid te worden tot cateringbeheerder of -manager. Uit de aanmeldingen selecteert Randstad de beste kandidaten. Deze groep wordt op 29 mei uitgenodigd voor een kennismaking met cateraar Albron op een aantal Randstad-vestigingen. Kandidaten die geschikt zijn voor de Loopbaanversneller gaan door naar de volgende selectieronde.

De kandidaten, die een Loopbaanversneller-contract hebben getekend, strijden op 22 juni tijdens de Catering Challenge voor de reis naar de Olympische Spelen in Beijing. De selectie op deze dag vindt plaats op basis van competenties, ervaring én persoonlijkheid.

Deelnemers aan de actie kunnen zich uitsluitend online aanmelden via www.randstad.nl/catering538. Op de site is meer informatie te vinden over deze actie. Inclusief de reis is de cateringmedewerker zeven dagen in functie in Beijing.

Noot voor de redactie

Ingezonden persbericht