Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Infor benoemt Jean Philippe Pommel tot Vice President EMEA Channels & Alliances

Nieuwe Vice President brengt kennis en ervaring op het gebied van organisatieontwikkeling in de indirecte sales

Barneveld 13 mei, 2008 Infor kondigt aan dat Jean Philippe Pommel is benoemd tot Vice President van de channels- en alliances-activiteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Voorheen, in zijn functie als Global Account Manager, was Pommel verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Infors new business. In zijn nieuwe rol, krijgt Pommel managementverantwoordelijkheid voor het channels- en alliances-programma in de EMEA-regio. Dit programma is goed voor bijna 20 procent van de totale bedrijfsvoering van Infor en essentieel om de indirecte verkoop in de regio verder uit te breiden. Pommel zal nauw samenwerken met de regionale en mondiale accountmanagers en zal rechtstreeks verslag uitbrengen aan Keith Deane, president van Infor in Europa. Pommel is in het bezit van een ingenieurstitel in de computer- en elektronische wetenschappen, van het Nationaal Instituut van Wetenschappen van Lyon, Frankrijk.

Sinds zijn toetreding tot Infor in 2004, heeft Pommel veel van Infors grootste industrieklanten en dienstenaanbieders onder zijn hoede gehad. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de branche, opgedaan bij bedrijven als International Computers Limited (ICL) en GSI Business Management. Tevens was Pommel algemeen directeur van Baan in Frankrijk, tot aan de overname door SSA Global. Daarvoor was hij algemeen directeur van Zuid-Europa bij Frontstep Systems Inc.

"Veel van onze partners groeien de laatste jaren en weten hun omzet te verhogen. Dit draagt bij aan de uitbreiding van onze activiteiten in de regio , zegt Pommel. "Daarom moeten we nu ook gebruiken maken van het momentum en dat vertalen in de uitbreiding van bestaande partnerrelaties binnen de Europese technologiemarkt. Dit in aanvulling op het binnenhalen van nieuwe mogelijkheden in channel sales.

"We zijn zeer verheugd dat Jean Philippe Pommel zich gaat bezighouden met onze channel business in een van onze sterkste markten , zegt Keith Deane, president EMEA bij Infor. "In zijn carrière heeft Pommel met succes leiding gegeven aan zowel directe als indirecte sales-programma s. Hij is iemand die volhardt in het bereiken van zijn doelen en die met zijn zakelijk inzicht de channels- en alliances-activiteiten van Infor verder zal versterken.

Over Infor

Infor levert branchespecifieke software aan ondernemende organisaties. De oplossingen van Infor hebben ervaring als het ware ingebouwd gekregen, zodat bedrijven van ieder formaat zich ondernemender kunnen opstellen en zich sneller kunnen aanpassen aan veranderingen. Met meer dan 70.000 bedrijven klanten geeft Infor de naam softwarebedrijf een andere betekenis.



Ingezonden persbericht