Belgacom

Persbericht 13 mei 2008

Belgacom lanceert Business Voice Fusion
Bellen zonder te tellen, speciaal voor zelfstandigen en kmo's

Omdat Belgacom zelfstandigen en kmo's graag vooruit helpt, is er nu Business Voice Fusion. Daarmee bellen collega's van dezelfde kmo naar elkaar tegen een uiterst laag tarief. Mobiel of vast, vast of mobiel.

Belgacom en Proximus stemmen hun aanbod af op de wensen van de klant, met convergente en complementaire oplossingen voor de vaste en de mobiele telefonie. Zo lanceerden zij begin maart het tariefaanbod "Together", waarmee residentiële klanten elke maand 600 minuten gratis kunnen bellen in het weekend en op feestdagen. Vandaag lanceren ze ook een interessant aanbod voor de zakelijke markt. Meer dan 600.000 zelfstandigen en kmo's kiezen voor Belgacom als leverancier voor hun telecommunicatie. Voortaan kunnen ook zij hun voordeel doen met de doorgedreven samenwerking van Belgacom en Proximus, die met "Business voice Fusion" een gebundeld telefonieaanbod bieden.

Zakelijke klanten die hiervoor kiezen zullen voortaan
1. tussen collega's bellen tegen een lage vaste prijs, van vast naar mobiel, van mobiel naar vast, van mobiel naar mobiel.

2. onbeperkt bellen naar alle vaste lijnen in België tegen een lage vaste prijs, vanaf hun vaste toestel of vanaf hun mobiel toestel.

Belgacom Business Voice Fusion is een nieuw concept, bestaande uit verschillende nieuwe tariefplannen. Men kan die moduleren in functie van de behoeften van de klant, die dus kan kiezen voor het aanbod dat hem het beste past.

Voordelen
Zelfstandigen of vrije beroepen met één vaste lijn en één mobiel toestel kunnen oproepen doorschakelen tegen een vaste prijs, zonder dat ze een oproep hoeven te missen, zelfs als ze liever hun gsm-nummer niet doorgeven aan klanten.
Kmo's blijven vast en mobiel "zonder te tellen" in contact met medewerkers onderweg, leveranciers en klanten.

Tarief
De klanten kunnen kiezen uit verschillende tariefformules. Enkele voorbeelden:
- forfait van 15 euro: bellen zonder te tellen met het vast toestel naar de Proximus gsm's van het bedrijf
- forfait van 20 euro: onbezorgd bellen met de gsm naar alle vaste en mobiele nummers van het bedrijf en naar alle vaste lijnen in België.

Alle tarieven zijn btw niet inbegrepen.

Alle details op www.belgacom.be/fusion, het gratis nummer 0800 22 800 of in een Belgacom verkooppunt.

Meer info: www.belgacom.com


---

Meer informatie (voor journalisten):
Haroun Fenaux: +32 2 202 48 67 of +32 476 60 03 33 Jan Margot: +32 2 202 85 01 of +32 475 58 50 37 Frédérique Verbiest: + 32 476 60 60 10


---- --