Evangelische Omroep

RECTIFICATIE

Nr. 136

Hilversum, 13 mei 2008

MINISTER AB KLINK VANAVOND IN HET ELFDE UUR
Het Elfde Uur, dinsdag 13 mei, 20.45 uur, Nederland 2

Minister Ab Klink van Volksgezondheid, Welzijn en Sport praat vanavond in Het Elfde Uur over het omlaag brengen van babysterfte, het rookverbod in de horeca en de oplopende zorgkosten. Moeten we straks de bril zelf betalen? En hoe hard stijgt de premie de komende jaren?

Hij is de nationale beroepsmopperaar van de Nederlandse voetbalwereld en zit nooit om een mening verlegen. Johan Derksen, hoofdredacteur van Voetbal International, vindt het voetbalwereldje eigenlijk helemaal niet leuk. Met hem gaan we het hebben over het grote geld in de voetballerij, de macht van de spelersmakelaars en het komende EK.

Hoe is het als je partner een ander geloof aanhangt dan jij? Hoe is het om de ene week Pasen te vieren en de andere het Suikerfeest? Pauline Weseman, journalist van dagblad Trouw interviewde tien religieus gemengde stellen. Hoe gaan zij daarmee om? En wat geven ze hun kinderen mee: het geloof van pappa of van mamma? Weseman noemt deze stellen de 'pioniers van onze samenleving'. Wat bedoelt ze daarmee?

Boekgegevens:
Het Duivels kussen
uitgeverij Ten Have
ISBN: 9789025958121



Bestellen:

Het duivels kussen
Het duivels kussen
Pauline Weseman



---
Noot voor redactie,