PQR's Ruben Spruijt benoemd tot Citrix Technology Professional


Wereldwijd slechts 22 experts van dit kaliber

DE MEERN, 20080513 -- Ruben Spruijt, Solutions Architect bij PQR heeft op 28 april 2008 een `gouden plak' ontvangen: hij is benoemd tot Citrix Technology Professional (CTP). CTP's zijn uitzonderlijk technische individuen, die op vrijwillige basis hun praktijkkennis en informatie delen. Wereldwijd mogen slechts 22 mensen deze titel gebruiken.

Op 28 april jl. is Ruben Spruijt benoemd tot Citrix Technology Professional. Spruijt is als Solutions Architect werkzaam bij PQR, een bedrijf dat vooraan loopt bij het ontwerpen, implementeren en migreren van geavanceerde ICT-Infrastructuren. In zijn functie richt hij zich primair op Application en Desktop Delivery, Hardware- en Software Virtualisatie. Hij is verder een Citrix Certified Integration Architect (CCIA), Citrix Certified Enterprise Administrator (CCEA), Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE+S) en RES Software Value Professional (RSVP). Spruijt presenteert regelmatig op verschillende binnen- en buitenlandse congressen en heeft diverse artikelen geschreven. Deze kunnen vanaf www.virtuall.nl gedownload worden. Zelf zegt hij over zijn benoeming: "Het is een eer om deze award te ontvangen en om wereldwijd één van de 22 CTP's te zijn. De markt van applicatie en desktop delivery is volop in beweging en Citrix speelt hierin een belangrijke rol. Omdat ik nu Citrix Technology Professional ben, word ik nog sneller geïnformeerd en kan ik direct putten uit Citrix kennisbronnen. Voor PQR betekent dit dat we onze visie op applicatie en desktop delivery nog sneller en beter met onze relaties kunnen delen."

Citrix Technology Professionals zijn personen die veel van hun tijd, bronnen en expertise in Citrix producten en oplossingen hebben gestoken. Daarnaast treden deze mensen als Citrix expert veelvuldig naar buiten en zijn zij betrouwbaar en toegankelijk. CTP's hebben aangetoond te beschikken over diepgaande praktijkkennis, gedegen marktexpertise en technologisch inzicht. Zij staan overal ter wereld aan de wieg van succesvolle Citrix implementaties. Dat doen zij door hun kennis via websites te delen, technische documentatie te publiceren, actieve communities van Citrix gebruikers te creëren, te participeren in online discussiefora, hun technische expertise in de praktijk aan te wenden of publiekelijk te spreken tijdens conferenties. De immense hoeveelheid kennis die zij ontwikkeld hebben - en delen - is onmisbaar voor zowel Citrix als haar klanten.

Het CTP programma maakt het mogelijk dat de technische community van Citrix en CTP's ideeën deelt en geeft inzicht in de toekomstige plannen van Citrix. In ruil hiervoor vergaart Citrix waardevolle feedback. CTP's worden als eersten op de hoogte gebracht van nieuwe producten en oplossingen, zodat zij kunnen blijven acteren op het hoogste Citrix kennisniveau en hun kennis actief met de technische gemeenschap kunnen delen. De concrete voordelen van deelname aan het programma liggen in het feit dat de professionals een directe en goede connectie met Citrix Product Specialisten hebben. Op zogenaamde private knowledge discussiefora kunnen zij met hen van gedachten wisselen. Ook worden er periodieke CTP Summits georganiseerd: Citrix Product Management, Architecten, Engineers, etc. komen dan bij elkaar om kennis en ervaring uit te wisselen. CTP's krijgen toegang tot de Alpha code van producten. En last but not least, zij worden in de gelegenheid gesteld op Citrix evenementen in binnen- en buitenland presentaties te geven.

Meer informatie over het Citrix Technology Professional programma: www.citrix.com/English/ps2/products/feature.asp?contentID=38494

Over PQR
PQR levert geavanceerde ICT-infrastructuren, met focus op Server & Storage oplossingen en de bijbehorende migratie-, consolidatie- en virtualisatietrajecten inclusief netwerk en beveiliging. PQR is Cisco Partner, Citrix Platinum Solution Advisor, CommVault Value Added Reseller, HP Enterprise Specialist Partner 2007/2008, HP Preferred Partner of the Year 2006/2007, HP ProCurve Elite Partner, NetApp Gold Reseller, RES Platinum Partner, VMware Premier Partner en Websense Platinum Partner. Klanten van PQR zijn actief in alle sectoren van de samenleving en een significant deel van de omzet wordt gerealiseerd bij non-profit organisaties, de gezondheidszorg, educatie, lokale en rijksoverheid. PQR is gevestigd in De Meern en telt circa 85 medewerkers. In het boekjaar 2006/2007 is een omzet geboekt van ¤ 72,3 miljoen en een netto resultaat na belastingen van ¤ 4,3 miljoen.





PQR bv