LearningGuide op IBM IOD EMEA 2008 conferentie in Den Haag


'S-HERTOGENBOSCH, 20080513 -- Onder het motto `Act. Right. Now.' maakt LearningGuide Solutions B.V. van 3 tot 6 juni tijdens de IBM IOD EMEA 2008 conferentie in Den Haag duidelijk hoe bedrijven en organisaties hun medewerkers beter en sneller leren omgaan met veranderingen. Een snelle acceptatie van nieuwe applicaties en procedures, stroomlijning van werkprocessen en distributie van veelsoortige informatie vragen om effectieve ondersteuning waar het nodig is: op de werkplek. De keuze voor meer efficiency nú betekent dan minder zorgen voor later en sneller rendement op investeringen in systemen en toepassingen.

Van 3 tot 6 juni is dat het belangrijkste thema van de IBM IOD EMEA 2008 conferentie in het Haagse World Forum Convention Centre. Alle aandacht tijdens het congres richt zich op nieuwe uitdagingen, kansen en bedreigingen, nieuwe markten en de noodzaak daarvoor steeds de juiste informatie beschikbaar te hebben om ook zorgvuldig strategische beslissingen te kunnen nemen.

LearningGuides spelen een unieke rol om medewerkers en gebruikers van informatie management systemen, zoals onder meer FileNet, zonder uitgebreide training toch optimaal en snel met alle aspecten ervan vertrouwd te maken. De productiviteit van medewerkers neemt zienderogen toe, de efficiency wordt verbeterd en de kosten voor opleiding en helpdeskondersteuning gaan drastisch omlaag.

Er is natuurlijk ook een LearningGuide voor tal van andere toepassingen voor verbetering van efficiency en productiviteit, waaronder Microsoft Office, invoering van nieuwe procedures, ERP, CRM en Document Management toepassingen. Tijdens de conferentie krijgt de bezoeker van de LearningGuide Solutions kiosk (nummer 29) in de SOLUTION AREA ook daarvan een overtuigend bewijs.

Over LearningGuide Solutions
LearningGuide Solutions is leverancier van LearningGuide en LearningGuide Manager. LearningGuide is een innovatief Electronic Performance Support System (EPSS) dat eindgebruikers op eenvoudige wijze op de werkplek ondersteunt bij het toepassen van werkprocessen, desktop- en bedrijfsapplicaties. LearningGuide Solutions ontwikkelt standaard en maatwerk leercontent en levert verschillende en aanvullende diensten op het gebied van performance support. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten en een internationaal partner netwerk.