Mens & Relatie geeft relaties een eerlijke kans: scheiden is uit


VENLO, 20080513 -- Mens & Relatie is al jaren koploper in relatiebemiddeling. Al sinds 1984 heeft het bedrijf velen aan een partner geholpen. Door de goede persoonlijke begeleiding van de cliënten slaagt maar liefst drie van de vier leden. Mens & relatie heeft nu een nieuwe afdeling opgericht om onderzoek te doen naar relaties en mensen die daarin minder gelukkig zijn, bij te staan.

De nieuwe afdeling coaching en relatietherapie doet onderzoek naar relaties en zoekt uit wat er gebeurt in een relatie. Hierdoor kunnen we onze dienstverlening verbeteren. Door de uitkomsten van dit onderzoek en door de deskundigheid van onze coaches kunnen relaties gered worden.

Elout van Leeuwen, student HBO psychologie van SaxionNext Deventer, voert het nu lopende anonieme onderzoek uit. Elout: "Ik heb het idee dat scheiden te vaak als een oplossing wordt gezien terwijl je dan juist kiest voor het ontwijken van het conflict. Iedere relatie kent dalen en als je er samen niet meer uit komt kan het heel nuttig zijn om iemand anders er eens naar te laten kijken. Zo geef je je relatie een eerlijke kans."

Met dit onderzoek hoopt Elout meer zicht te krijgen wie echt geïnteresseerd is voor coaching
relatietherapie. "Natuurlijk, iedere situatie is anders, maar in mijn onderzoek probeer ik te ontdekken of er een categorie mensen uitspringt die hier baat bij heeft, zodat in de toekomst nog meer mensen geholpen zijn. Daarom vraag ik zoveel mogelijk mensen mee te doen aan dit onderzoek."

Doe ook mee aan dit anonieme onderzoek door de online enquête in te vullen op www.hleeuwen.nl.

Meer weten ?
Kijk op www.coachingenrelatietherapie.nl of stuur een email naar info@coachingenrelatietherapie.nl.

Bellen kan ook: 0900 - 990 9907 (10c/minuut) Voor meer informatie over het onderzoek stuurt u een email naar info@hleeuwen.nl.