Ingezonden persbericht



Eindelijk actueel internetplatform voor reiziger

reisinbeeld.nl: het nieuwe startpunt voor reizen

Driebergen, mei 2008 ­ Wie in één oogopslag het laatste nieuws wil weten over reizen, nieuwe bestemmingen, reisadviezen, reisaccessoires, touroperators, luchthavens en ga zo maar door ­ kan vanaf nu terecht op de nieuwe website www.ReisinBeeld.nl. De website is gelanceerd als zogenaamde beta versie. Dit wil zeggen dat de site verder wordt uitgebreid op basis van input van de bezoekers, die via 'User Generated Content' ook zelf informatie op de site kunnen zetten. ReisinBeeld is zo een onmisbaar platform voor reizigers, en ook voor touroperators, reisbureaus en toeristenbureaus. Iedereen die een reis wil boeken, uitvoeren, ontwikkelen of gaat maken en iedereen die anderen over reizen informeert, vindt op ReisinBeeld.nl de meest recente én relevante informatie.

Startpunt voor reizen
Eigenlijk is het een raadsel dat een website als ReisinBeeld.nl nog niet bestond. Want Nederlanders reizen graag en veel en zijn dus altijd op zoek naar informatie op dit gebied. Het internet biedt een schat aan gegevens, maar is tegelijkertijd een doolhof van de vele websites en aanbieders op het gebied van reizen. De website ReisinBeeld.nl is het ideale startpunt voor iedereen die het laatste nieuws zoekt als het om reizen gaat. Handig, eenvoudig en snel kan men op ReisinBeeld.nl terecht voor het laatste (reis)nieuws.

Interactieve website
Het bijzondere aan ReisinBeeld.nl is dat het in eerste instantie een interactieve website is. Bezoekers en gebruikers hebben de mogelijkheid om te reageren en te discussiëren over de content van de website en de manier waarop de website is opgezet. Iedereen die de website gebruikt, wordt op die manier in het begin nadrukkelijk betrokken bij de invulling van de site. Wat zijn behoeften en wensen, wat kan handiger, wat mist er nog, wat is overbodig? ReisinBeeld.nl staat open voor alle suggesties. Bovendien stimuleert de website elk bedrijf dat maar enigszins met reizen te maken heeft eigen nieuws aan te leveren op redactie@reismedia.nl. Er zit een team paraat om de input meteen te verwerken, zodat de site uiteindelijk een grote toegevoegde waarde zal krijgen. Aan de website is een nieuwsbrief gekoppeld die abonnees informeert over het belangrijkste reisnieuws en reisaanbiedingen.

Internetmedium op gebied van reizen
De website ReisinBeeld.nl zal een diversiteit aan objectieve, actuele informatie aanbieden op het gebied van reizen. Voorbeelden van de content kunnen zijn: 'Negatief reisadvies Tibet opgeheven', 'Dell introduceert mini laptop voor vakantiereiziger', 'P&O start veerdienst tussen Scheveningen en Southhampton', 'Nieuwe Duitse touroperator op Nederlandse markt' en 'Slapen in een boomhut in Kenia'. ReisinBeeld zal zich, met behulp van de bezoekers en gebruikers, ontwikkelen tot hét internetmedium op het gebied van reizen!

ReisinBeeld.nl is een initiatief van Reismedia BV uit Driebergen. Deze Nederlandse internetonderneming is sinds april 2002 actief op het Internet met websites die georiënteerd zijn op de reiswereld. Inmiddels beheert het bedrijf de websites Luchtvaartnieuws.nl, Luchtvaart.tv, Zakenreisnieuws.nl, Reisindustriejobs.nl, Hotelbanen.net, Mijnluchtvaart.nl en Mijnzakenreis.nl. Deze websites voorzien professionals in de reiswereld, zakenreizigers en andere geïnteresseerden van dagelijks objectief nieuws, vacatures en handige weblinks. Daarnaast verzorgt een aantal bekende reisspecialisten wekelijks columns op de websites. De nieuwe website ReisinBeeld.nl is vooral gericht op consumenten. www.ReisinBeeld.nl



Ingezonden persbericht