Rob
Idink nieuwe HP PSG Country Director
Nederland

Amstelveen,
13 mei 2008 - HP benoemt Rob Idink tot nieuwe Country Director Personal Systems Group (PSG) Nederland.
Vanaf 1
juni 2008 zal Idink deze rol op zich nemen. Daarnaast maakt hij vanaf die datum deel uit van het Nederlandse HP Country Management Team.

Idink
zal HP's sterke positie op de Nederlandse PC markt gaan continueren en daarnaast het volle potentieel van PSG producten in alle marktsegmenten benutten. Hij heeft een gefundeerd track record als het gaat om het uitbouwen van marktaandeel in zowel bestaande als nieuwe markten en marktsegmenten.

Idink was sinds
november 2006 Director Commercial Desk-based Products EMEA. lang=NL
Tussen
2002 en 2006 was hij eerst Director Handhelds en vervolgens Director Business PC's bij HP PSG Commercial in EMEA. Idink is in 1996 bij Compaq Nederland in dienst getreden en heeft sinds die tijd verschillende product en business management rollen binnen de PC business unit bekleed.

Hans
de Jong heeft na 6 jaar besloten zijn rol van Country Director PSG Nederland neer te leggen en een andere uitdaging te zoeken. De Jong was sinds de fusie tussen HP en Compaq directeur van PSG Nederland en heeft een huidig PSG Nederland marktaandeel van 30%
gerealiseerd.

Over
HP

HP
maakt het gebruik van technologie eenvoudiger voor al haar klanten - van de individuele consument tot de grootste multinational. Met een breed portfolio op het gebied van printing, personal computing, software, services en IT infrastructuur behoort HP tot 's werelds grootste IT-bedrijven. HP behaalde wereldwijd een omzet van $ 107,7 miljard over de laatste vier kwartalen, eindigend op 31 januari 2008. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is te vinden op

www.hp.nl
.

Hi-res
beeldmateriaal van Rob Idink kunt u opvragen bij

Aafke van Daelen van Hill & Knowlton
020-4044707,
hpnlpressoffice@hillandknowlton.com


Intel, and Intel
Quad-Core are trademarks or registered trademark of Intel Corp. or its subsidiaries in the
U.S. and other countries.
Microsoft, Windows and Vista are trademarks or registered trademark of Microsoft Corporation in the
United States and/or other
countries.

AMD, and Quad-Core are
registered trademarks of Advanced Micro Devices,
Inc.

© 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P.
The information contained herein is subject to change without notice. The only warranties for HP products and services are set forth in the express warranty statements accompanying such products and services. Nothing herein should be construed as constituting an additional warranty. HP shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.