Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 2 mei 2008

Wie wint de finale van Crazy 88?

Gaat Yolanthe zover dat ze slagroom van de billen van Dennis aflikt om de meeste punten te behalen? En stoppen de kandidaten echt dropveters in hun neus om ze er door hun mond weer uit te halen? Na vier bizarre afleveringen van de roadrally Crazy 88, is aanstaande dinsdag te zien hoe de kandidaten verder gaan dan ooit om het spel te winnen. De vijfde aflevering van Crazy 88 is dinsdag 6 mei om 22.00 uur te zien. De spectaculaire grand finale is een week later op hetzelfde tijdstip te zien bij BNN op 3.

In de aanloop naar de finale van Crazy 88 doen de kandidaten er echt alles aan om te winnen van het andere team. In aflevering vijf krijgen de teams onder andere de opdracht om een dropveter in hun neus te stoppen en via hun keel er weer uit te halen. Dit leidt tot onsmakelijke taferelen. Verder krijgt zowel het damesteam als het herenteam de opdracht om slagroom van iemands kont af te likken.

In de grand finale op dinsdag 13 mei wordt het winnende team bepaald en dus doen zowel de mannen als de vrouwen er nog een schepje bovenop. Willy verliest definitief zijn homoseksuele maagdelijkheid en tongt met Filemon. Maar ook de vrouwen zullen met elkaar tongzoenen om punten te behalen. Dat belooft wat! Verder stelen de mannen de bal weg tijdens een voetbalwedstrijd en gaan de vrouwen onder de douche met een voetbalteam.

Beide teams zijn sterk aan elkaar gewaagd en er moet een groots finalespel aan te pas komen om de winnaar te bepalen. Spelleider Peer Mascini geeft de teams de opdracht om elkaars bus volledig te slopen. Het team met de beste sloperskwaliteiten mag zich de winnaar van Crazy 88 noemen.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie Laura Muscas tel: 035-6268913, laura.muscas@bnn.nl

Credits: Wilberto van den Boogaard