Ingezonden persbericht


Trendy MP3-speler in de vorm van een ronde kiezelsteen

Samsung maakt van MP3-speler stijlvolle accessoire

Delft, 13 mei 2008 ­ Samsung Electronics lanceert met een MP3-speler in de vorm van een ronde kiezelsteen een nieuwe trend. De Samsung S2 is een stijlvolle accessoire dat je altijd bij je draagt. Met dit kleine gadget geniet je overal van de lekkerste muziek.

De Samsung S2 geeft een verbazingwekkend goed geluid voor zo'n klein gadget. Samsung heeft hiervoor haar geluidverbeteringstechnologie Digital Natural Sound engine (DNSe(TM)) toegepast. Het verfijnde design met natuurlijke rondingen en gedimde LED lichteffecten maakt van de Samsung S2 een trendy lifestyle-accessoire.

De bediening van de MP3-speler is eenvoudig. Je kunt simpelweg je intuïtie volgen. Via de 'Favorite Music'-mode kun je naar die nummers luisteren, die je wilt horen. De Samsung S2 speelt zowel MP3-muziek als WMA- en Ogg-bestanden af.

De gladde MP3-speler van 17 gram en 4,2 centimeter breed ligt heerlijk in de hand. Met de bijgeleverde ketting met oordopjes kun je de speler als sieraad dragen. De Samsung S2 komt uit in de kleuren wit, rood, groen, paars en zwart, zodat je die kleur kunt kiezen die bij jouw lifestyle past.

De Samsung YP-S2 is verkrijgbaar vanaf juni. De S2 met een geheugen van 1 GB is verkrijgbaar voor ¤ 39,- inclusief BTW, met een geheugen van 2GB kost de YP-S2 ¤ 49,- inclusief BTW.

()

Samsung Electronics
Onder het motto 'The future is not to be predicted, but to be created' is Samsung Electronics uitgegroeid tot marktleider op vele gebieden. Variërend van monitoren en LCD-TV's tot mobiele telefoons en geheugenchips. Samsung is een van de snelst groeiende merken ter wereld van de afgelopen vijf jaar. Op dit moment staat Samsung op de 21ste positie van de ranglijst van de meest waardevolle merken in de Interbrand Global Brands top 100. Wereldwijd zijn bij Samsung 150.000 werknemers actief in 134 vestigingen in 62 landen. In 2007 behaalde Samsung Electronics wereldwijd een totale omzet van US$ 103,4 miljard. Samsung Electronics Benelux is met een omzet van meer dan ¤ 1 miljard een van de weinige '1 billion euro companies' in de Benelux. Samsung scoort niet alleen in marktaandelen sterk. Jaarlijks besteedt Samsung bijna 10% van haar omzet aan R&D. Met vijf designcentra over de hele wereld laat Samsung zien dat innovatie om meer dan technologie draait. Samsung laat zich inspireren door de lifestyles van consumenten. De internationale waardering voor de vernieuwende producten is groot. In 2007 won Samsung 26 IF product design awards en 22 Red dot design awards. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen naar 0900 - SAMSUNG (¤ 0,10 p/m) of www.samsung.nl bezoeken.