Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

PETER ZWEERS COMMERCIEEL DIRECTEUR LEENART & HEEMSKERK CONTACT CENTERS

Nieuwegein, 13 mei 2008. Peter Zweers treedt per 1 juni 2008 als Commercieel Directeur in dienst bij Leenart & Heemskerk Contact Centers. Zweers is afkomstig van ISS Contact Centers, waar hij de rol van Manager Sales vervulde.

Peter Zweers is een uiterst ervaren commercieel manager met ruim 13 jaren expertise op het gebied van customer service. Hij werkte voor diverse contact center bedrijven, waaronder ISS Contact Centers. De overstap naar Leenart & Heemskerk is volgens Zweers een uiterst bewuste:

"Leenart & Heemskerk groeit snel in een uiterst competitieve markt. Dat kan alleen maar als je innovatief bent en resultaatgericht met een focus op het afhandelen en uitvoeren van kwalitatief hoogwaardig klantcontact. Graag lever ik op basis van ruime ervaring en kennis van de markt mijn bijdrage aan verdere realisatie van groei!"

Robbert Heemskerk, algemeen directeur van Leenart & Heemskerk, is verheugd over de komst van Zweers:

"Met Peter halen we niet alleen een commercieel zwaargewicht binnen, maar iemand die ook erg ervaren is op het gebied van customer service. Met zijn netwerk, kennis en expertise zal hij een belangrijke bijdrage leveren aan onze ambitie om een leidende rol te spelen in de Nederlandse contact center markt!"