Politie Zeeland


---


O-949-2008 Diefstal uit auto, Renesse
Dinsdagmiddag is er ingebroken in een auto die stond geparkeerd aan de Laone.
Rond 12.30 uur had de eigenaar zijn auto afgesloten achtergelaten op een parkeerterrein. Toen hij omstreeks 16.00 uur weer bij zijn auto kwam, bleek deze te zijn opengebroken. Uit de auto waren diverse goederen weggenomen waaronder de geluidsapparatuur en enkele portemonnees. Schadebedrag is niet bekend.

Z-950-2008 Kluis weg na inbraak woning, IJzendijke
Aan de markt is tussen maandag 02.00 uur en dinsdag 14.00 uur ingebroken in een woning.
Nadat een deur was geforceerd, werd uit de woning een kluis weggenomen met daarin o.a. een geldbedrag van enkele honderden euro's.

O-951-2008 Woninginbraak, Poortvliet
In een woning aan de Bartelmeetweg is dinsdag ingebroken tijdens afwezigheid van de bewoners.
Deze verliet rond 07.30 uur hun woning. Bij thuiskomst rond 17.00 uur ontdekten zij dat er was ingebroken. Alle vertrekken waren doorzocht en ze misten diverse goederen waaronder een fotocamera, een jas en computerapparatuur. De waarde van de weggenomen spullen is niet bekend.

O-952-2007 Automobilist rijdt tegen verkeerslichtzuil, 's-Heerenhoek
Op de kruising Sloeweg/N254 is dinsdagmiddag rond 17.00 uur een 32-jarige automobilist uit Oost-Souburg tegen een verkeerslichtzuil gereden.
Vermoedelijk is de man achter het stuur onwel geworden waarna hij met zijn linkervoorwiel tegen een stoeprand reed. Vervolgens verloor hij de controle over het stuur waarna hij tegen de mast tot stilstand kwam. De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Zijn auto raakte bij het ongeval total loss en moest worden weggesleept door een takelbedrijf.





Politie Zeeland