Ingezonden persbericht

25 april 2008

Persbericht

Henk Medema verzorgt
bijbelstudies op De Betteld

Van dinsdag 13 tot en met donderdag 15 mei geeft Henk Medema verschillende bijbelstudies op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Feike behandelt deze week het thema: 'Je toekomst voor de wederkomst'.

Henk Medema werkt als uitgever, schrijver en spreker vanuit het Gelderse Vaassen. Hij is 35 jaar getrouwd met Tineke, en ze hebben vier kinderen en zes kleinkinderen. Zijn geestelijk thuis is de vergadering van gelovigen in Apeldoorn, maar eigenlijk overal waar mensen de Heer Jezus van harte liefhebben.

Onder het motto 'Je toekomst vóór de Wederkomst' gaat het in deze bijbelstudies over mensen zelf, en wat Gods plan is voor zijn of haar leven. Wat voor blauwdruk heeft Hij klaarliggen? Is er ook een plan B of C, als plan A niet lukt; hoe flexible is God daarin eigenlijk? Is hij een statische God of een dynamische God? Wat is zijn agenda voor deze wereld, en voor Nederland, of kunnen mensen dat niet weten? Kortom: boeiende vragen waar Henk in de loop van de week samen met zijn toehoorders antwoord op gaat zoeken.

De bijbelstudies vinden plaats op dinsdag 13 mei om 10.00 uur en om 20.00 uur en op woensdag 14 mei en donderdag 15 mei om 10.00 uur en donderdagavond om 20.00 uur.

De bijbelstudies zijn gratis en voor iedereen op het vakantiepark en daarbuiten toegankelijk. Wel vindt er een collecte plaats. Na de bijbelstudies kunnen gasten voor ¤ 0,50 een kop koffie drinken. Meer informatie en andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden kan worden gevonden op www.betteld.nl.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht