Gemeente Lingewaal


een avond meedenken over water in Lingewaal


Dinsdag 13 mei 2008, van 19.30 tot 21.30 uur organiseert de gemeente Lingewaal in samenwerking met Waterschap Rivierenland een informatie- en meedenkavond over water in onze gemeente.

Hiervoor bent u van harte uitgenodigd.

Deze avond staat in het teken van het waterplan voor de gemeente Lingewaal, dat momenteel wordt opgesteld. Tijdens de bijeenkomst u over de bedoeling van een stedelijk waterplan. willen we u eerste ideeën mogelijke . Wethouder Griedo Bel en heemraad Bernard Teunissen van het Waterschap Rivierenland zullen tijdens deze avond met u van gedachten wisselen wordt van harte uitgenodigd met ons mee te denken en mee te praten.

Wij vinden het belangrijk dat de maatregelen uit het waterplan aansluiten bij uw wensen en ideeën. Via het Lingewaaljournaal bent u eerder benaderd om knelpunten en kansen voor water in onze gemeente aan te dragen. De avond zullen we niet alleen gebruiken om u te informeren over de stand van zaken, maar wij vragen u ook om mee te denken en uw wensen en ideeën voor te nemen maatregelen aan ons te vertellen. Wij hopen u dinsdag 13 mei te mogen ontvangen in de raadzaal van het gemeentehuis, Raadhuisplein 3 in Asperen.

Mocht u nog vragen hebben over het Waterplan of over de informatieavond, dan kunt u contact opnemen met de heer M. Borowski van de gemeente Lingewaal, telefoon: 0345-634029/ m.borowski@lingewaal.nl.