Clansman verwerft meerderheidsbelang in Life is a Game-media services

13/05/2008 12:57

Clansman Internet Investments BV

Bron:

Clansman BV

Internet Investments

Datum:

13 mei 2008

Samenvatting

Clansman heeft een belang van 51% verworven in e-mail marketing bedrijf 'Life is a Game - Media Sevices'. Dit bedrijf zal voortgezet worden onder de naam Clansman Email Media BV. Vanuit verschillende labels heeft Life is a Game - Media Services toegang tot de mailbox van ca. 600.000 consumenten. Daarnaast exploiteert Life is a Game een twintigtal viral marketing games en direct-response concepten. De overname past binnen de strategie van Clansman om adverteerders te kunnen bedienen met grootschalige multi-channel media voor direct-response campagnes.

Uitbreiding dienstverlening

Clansman beoogt de komende twee jaar haar bereik via Online Media en E-mail sterk uit te breiden. In dit verband is een meerderheidsbelang geworven in Life is a Game - Media Services. De onderneming zal verder worden voortgezet onder de naam Clansman Email Media BV. Tezamen met het portfolio van meer dan dertig websites rond de thema's 'prijsvragen' en 'gratis' beschikt Clansman met de overname over een compleet platform voor het uitzetten en adverteren van direct responscampagnes. Clansman legt zich primair toe op het genereren van clicks, leads en sales waarbij de adverteerder uitsluitend betaalt voor resultaat. Behalve het aanbieden van bereik wordt Clansman steeds actiever op het gebied van creatie en uitvoering van direct-respons acties via online media.

Wijziging directie

Tegelijk met de acquisitie vindt ook een wijziging in de directie van Clansman plaats. Per 1 mei 2008 is Jeroen Ligthart aangesteld als algemeen directeur. De huidige directieleden John Ivens en Eric Geven zijn tegelijkertijd teruggetreden. Binnen het management van Clansman zal Vincent Heidinga zich concentreren op verdere uitbouw van het online bereik in Nederland en België, én ontwikkeling van de internationale activiteiten in Azië.

Over Clansman BV

Clansman BV is een investeringsmaatschappij met participaties in diverse internetondernemingen. De Clansman-groep bestaat uit:

- Clansman Online Media BV www.prijz.nl

- Clansman E-mail Media BV www.lifeisagame.nl

- Clansman Online Gaming BV www.gamebattle.nl

- Eeble Internet BV www.eeble.nl

- Three Counties Jobs Ltd www.jobpatch.com

http://www.clansman.nl

Noot voor de redactie: