Kussens beschermen automobilist

13/05/2008 15:28

Allsecur

DEN BOSCH, 13 mei 2008 - In Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht duiken vandaag hoofdkussens op met de tekst: 'Deukje? Lig er niet wakker van!' De kussens zijn bevestigd aan Amsterdammertjes, vangrails en bomen. Afzender is de nieuwe verzekeraar Allsecur.

Met deze actie wil de verzekeraar consumenten erop wijzen dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over schade aan hun auto, als ze bij Allsecur zijn verzekerd. De autoverzekering van Allsecur heeft geen eigen risico. Bovendien kunnen verzekerden tegen een kleine vergoeding een extra module afnemen, zodat ze bij een eerste schade niet terugvallen in hun no claim-korting.

De kussens zijn onder meer te vinden langs de Prinsengracht in Amsterdam, op het Plein in Den Haag, het Hofplein en de Willemsbrug in Rotterdam en langs de Croeselaan in Utrecht.

Allsecur

Allsecur, onderdeel van Allianz, is in maart gestart met de dienstverlening via internet. Consumenten kunnen zelf via de website of het call center een autoverzekering afsluiten. De nieuwe verzekeraar roept consumenten op goed rond te kijken en premies te vergelijken, zodat zij goedkoper kunnen autorijden.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

http://www.allsecur.nl