Gemeente Rhenen


Ondertekening aanvullende overeenkomst Binnenstad-Oost

De gemeenteraad van Rhenen heeft in 2001 een ontwikkelings- en realisatieovereenkomst gesloten met Planoform Vastgoedontwikkeling B.V. voor het project Binnenstad-Oost. Na het sluiten van dit contract is het plan op een aantal punten gewijzigd. De aanvullende overeenkomst wordt woensdag 14 mei 2008 om 15.00 uur op het gemeentehuis van Rhenen ondertekend door Planoform-directeur Henk Vis en Joost van Oostrum, burgemeester van Rhenen.

Planoform en de gemeente Rhenen stemden later in met de wijzigingen, die zijn opgenomen in de aanvulling op de ontwikkelings- en realisatieovereenkomst. In het vervolg zijn nog een aantal aspecten, waaronder staatssteun, onderwerp van onderzoek geweest.

Daardoor konden partijen niet eerder tot ondertekening overgaan. Intussen is een tijd verstreken, is de planvorming voortgezet en verder geconcretiseerd en zijn stappen gezet in de planologische procedure. Hierdoor moest de aanvulling op de ontwikkelings- en realisatieovereenkomst op een aantal punten geactualiseerd worden. Over de inhoud van de aanvullingen bereikten Planoform en de gemeente Rhenen overeenstemming.

Voor meer informatie over het project kijk op www.kerngezondrhenen.nl.