Gemeente Beuningen


Een zorg minder voor de mantelzorger
Zorgt u voor een dierbare met psychiatrische problemen? Ontbreekt de energie om uw weg te zoeken in het doolhof van regelingen? Zoekt u informatie over welke steun u kunt krijgen? Kom dan op woensdag 21 mei naar de informatieavond over mantelzorgondersteuning.

Deze avond is bedoeld voor mantelzorgers en familieleden van mensen met psychiatrische problemen. U bent van harte welkom tussen 19.30 en 21.30 uur in het hoofdgebouw van GGz Nijmegen, Nijmeegsebaan 61 in Nijmegen. De toegang is gratis. Graag van te voren telefonisch reserveren via 024 - 3837777. Voor meer informatie kunt u bellen met de afdeling Preventie 024 - 3837870 of kijk op de website www.ggznijmegen.nl.

Er is onder meer een informatiemarkt met stands. Ook kunt u presentaties bijwonen of met lotgenoten of professionals praten en uw persoonlijke vragen stellen. GGz Nijmegen en Steunpunt Mantelzorg Zuid-Gelderland vertellen over wat zij voor familieleden en mantelzorgers kunnen betekenen. Tot slot krijgt u informatie over het Mantelzorgcompliment (eenmalige uitkering van 250 euro), het Persoons Gebonden Budget, zelfhulporganisaties en nog veel meer...