Politie Zuid-Holland-Zuid

14/05 Hoeksche Waard

Dordrecht , 14-05-2008 o Persberichten district III

DIEFSTAL VANAF BOUWPLAATS
OUD-BEIJERLAND Vanaf een bouwplaats aan de Langeweg is in de nacht van dinsdag 13 mei op woensdag 14 mei zon 350 meter stroomkabel gestolen. Een medewerker ontdekte diefstal woensdagmorgen toen bij aankomst bleek dat het hek was verbroken. Er is direct aangifte gedaan.

VOETBALLER GEWOND
s GRAVENDEEL Een 25-jarige man uit Vlaardingen is dinsdagavond 13 mei gewond geraakt tijdens een voetbalwedstrijd. De wedstrijd werd gespeeld aan het Schenkeltje. De man kwam in botsing met een andere speler. Hij kreeg een knie in zijn gezicht en brak hierdoor vermoedelijk zijn kaak/jukbeen. Ambulancepersoneel bracht de gewonde voetballer naar het ziekenhuis voor behandeling.

VORKHEFTRUCK IN BRAND
STRIJEN - In de Nieuwestraat in Strijen heeft dinsdag 13 mei eind van de middag een vorkheftruck in brand gestaan. De brand ontstond vermoedelijk door kortsluiting. De brandweer bluste de brand en stelde een gasfles die aan de achterzijde van de vorkheftruck was gemonteerd, veilig en liet deze afkoelen. Een 50-jarige man uit Strijen verklaarde tegenover de politie de vorkheftruck s middags nog gebruikt te hebben maar geen bijzonderheden opgemerkt te hebben. Hij ging na gebruik weg en bij terugkomst stond het voertuig in brand. Er deden zich geen persoonlijk ongelukken voor.