PvdA Rotterdam


Werkbezoek deelraadsleden

Wo 14 Mei 2008

De PvdA is permanent nieuwsgierig naar wat burgers bezig houdt. Al jaren zijn PvdA politici en vrijwilligers 24 uur per dag, zeven dagen in de week bezig met de bewoners van de deelgemeente. Wat leeft er onder bewoners, welke ideeën en problemen vragen de aandacht? Welke kansen en bedreigingen bestaan er voor de deelgemeente en met wie kunnen we samen werken om het beste van de deelgemeente te maken?

Om erachter te komen wat er speelt in Noord heeft de PvdA sinds 2006 een jaarlijks terugkerende stageactie opgezet, dit is tevens onderdeel van de permanente campagne. Deelraadsleden van de PvdA lopen een dagdeel mee met bijzondere burgers, organisaties, winkeliers, vrijwilligers en instellingen.

Wij gebruiken deze actie als een manier om onze nieuwsgierigheid te bevredigen. Wij willen de deelgemeente zien door de ogen van bijzondere burgers/instellingen/organisaties en winkeliers.

Organisatie/instellingen en winkels in Noord die het leuk zouden vinden als er een raadslid van de PvdA een dagdeel lang mee zou lopen kunnen een email sturen naar PVDAfractie@noord.rotterdam.nl