Gemeente Eemnes

Persberichten

College Eemnes op bezoek bij Loonbedrijf G. Groenestein

Regelmatig gaan de gesprekken over de mogelijkheden om uit te breiden, en vragen en opmerkingen over allerlei zaken met betrekking tot de gemeente. Doel van de bezoeken is om deze zaken te bespreken en het contact tussen de bedrijven en de gemeente te verbeteren.

Bij het bezoek aan Loonbedrijf G. Groenestein aan de Geerenweg 2b in Eemnes speelden al dit soort zaken niet. Alles gaat zeer naar wens en de familie Groenestein zegt zeer tevreden zijn. Het bedrijf loopt goed. De polderwegen zijn mooi opgeknapt. Het sluipverkeer in de polder is goed aangepakt en teruggedrongen en zij bevestigden ook nog eens dat er regelmatig door de politie hierop wordt gecontroleerd.

Naast het Loonbedrijf heeft eigenaar Gerard Groenestein nog een kraanverhuurbedrijf. Dit omdat er in de winter weinig loonwerk is. En omdat het in de bouwwereld goed gaat, worden er veel kranen verhuurd. Als laatste is er ook nog een boerentak van het bedrijf, waar een aantal koeien wordt gehouden.
Maar Gerard komt pas echt los als het over trekker trek gaat (Tractor Pulling). Met Super Kasper (2 Rolls Royce motoren en meer dan 3000 pk) is hij al diverse keren kampioen geworden en vele weekeinden is hij met zijn team op stap.

Op de foto van links naar rechts de heer en mevrouw Groenestein, wethouder Nico Seure, burgemeester Roland van Benthem en wethouder Herman Zoetman.

(Gepubliceerd 14-05-2008)