Warchild


Ça ira for War Child wordt onvergetelijke avond Op 5 mei is tijdens de prachtige benefietvoorstelling `Ça ira. There is hope', een fantastisch bedrag van EUR8000,- ingezameld voor War Child.

`Ça ira' vertelt het verhaal over vrijheid, gelijkheid en broederschap tijdens de Franse revolutie en wordt begeleid door schitterende muziek. War Child vindt het bijzonder om te zien hoe de krachten tijdens deze modern-klassieke opera gebundeld zijn en voelt zich vereerd dat ze beneficiant mocht zijn van deze unieke opera. De opbrengst wordt gebruikt om kinderen in oorlogsgebieden te helpen. Tijdens de hulpverlening in deze gebieden wordt veel gebruik gemaakt van muziek, want, muziek brengt mensen bij elkaar! Door middel van muziek en andere creatieve workshops probeert War Child de oorlog uit een kind te halen. De link tussen `Ça ira' en War Child was dus een bijzondere!

War Child wil de solisten Ernst Daniël Smid, Karin ten Cate, André Post, dirigent Rob vermeulen, het Tilburgs Begeleidingsorkest met 12-jarige Melissa Venema, het Nederlands Concertkoor, Kinderkoor Muziekschool Waterland en Joke Tuinema, Serviceclub Kiwanis Heerhugowaard ontzettend bedanken voor dit succesvolle muziekspectakel!