Ingezonden persbericht


Winnaar Sky Radio actie 'Neem je moeder mee naar de PC' shopt er op los

Naarden, 14 mei 2008 I Vrijdag 9 mei heeft Sky Radio 101 FM de winnaar bekend gemaakt van de actie 'Neem je moeder mee naar de PC'. Sky Radio-luisteraar Jaklien van Dongen (31) had eerder die week haar moeder opgegeven en kon afgelopen zaterdag samen met haar voor ¤10.000 shoppen in dé winkelstraat van Amsterdam; de PC Hooftstraat. Jort Kelder ontving de dames en gaf uitleg bij de verschillende shops.

Sky Radio 101 FM startte op maandag 29 april met de spectaculaire actie 'Neem je moeder mee naar de PC'. Twee weken lang maakten luisteraars van het station met 'music that makes you feel good' kans op deze geweldige moederdagprijs. Via een speciale moederdaggame op Skyradio.nl konden dochters hun moeder opgeven om kans te maken op deze prijs. Duizenden luisteraars deden mee aan de actie.

Moeder en dochter Van Dongen werden afgelopen zaterdag door Jort Kelder verwelkomd op de PC. Een luxueuze witte Chrysler limousine haalde ze thuis op en zette hen af in de PC Hooftstraat. De aankopen waren zeer uiteenlopend. Van een zeer exclusief Cartier horloge tot aan slippers van D&G. Jaklien van Dongen: 'We hebben onze vakantie er voor omgeboekt. Echt een geweldige prijs. Hoe vaak krijg je de kans om voor ¤10.000 te shoppen in dé winkelstraat van Amsterdam?!".

Sky Radio 101 FM
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met 'music that makes you feel good'. Zonder dj's, maar met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, mobile streaming, Canal Digitaal op de Astra satelliet en Digitenne.



Ingezonden persbericht