Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Dixons eerste in Nederland met verkoop van iTunes Gift Card

's-Hertogenbosch, 14 mei 2008

Wie muziek cadeau wil geven, kan bij Dixons terecht. Vanaf nu is de iTunes Gift Card exclusief verkrijgbaar bij de multimediaketen. Deze giftcard kun je "inwisselen" in de grootste online muziekwinkel. Dat betekent legaal, eenvoudig en veilig muziek downloaden, zonder gebruik van creditcard. De kaarten van 15, 25 en 50 euro zijn nu verkrijgbaar in alle filialen en binnenkort via dixons.nl.

Dixons staat erom bekend populaire vrijetijdselektronica bereikbaar te maken voor een breed publiek, zowel fysiek als online. Door als eerste retailer in Nederland deze felbegeerde iTunes Gift Cards aan te bieden maakt Dixons, die in zijn 170 filialen jaarlijks bijna 30 miljoen bezoekers ontvangt, het assortiment nog actueler.

Dixons actuele multimediaketen
Dixons is de grootste multimediaketen van Nederland waar consumenten terecht kunnen voor het nieuwste op het gebied van vrijetijdselektronica. Deskundigheid, service en klantvriendelijkheid staan centraal in het beleid. Het assortiment bestaat voornamelijk uit A-merken en wordt aangeboden in 170 filialen. Daarnaast kunnen klanten voor het assortiment ook op internet terecht bij www.dixons.nl/iTunes.