Ingezonden persbericht


FC TWENTEKEEPSTER TIFFANY LOEVEN BIJ PENALTYBOKAAL

Tijdens het Terborg Toernooi wordt er ook een pupillentoernooi gehouden voor topvoetballers in spé uit de gemeente Oude IJsselstreek. Vrijdag 16 mei strijden zeven teams in onderlinge duels om de hoogste eer. De deelnemende ploegen aan het Pupillentoernooi zijn: vv Terborg, vv Etten, sc Silvolde, sc Varsseveld, Ulftse Boys, SDOUC en vv Gendringen. De wedstrijden beginnen om 16.30 uur en zullen tot 18.30 uur duren.

Tiffany Loeven zal die avond als doelvrouw optreden tijdens de Penaltybokaal van de pupillen. De 17-jarige Doetinchemse is onlangs opgeroepen voor het eerste dameselftal van FC Twente. Tijdens de officiele opening van het Terborg Toernooi (vrijdag 16 mei om 15.50 uur) zullen alle pupillen (+/- 80) het veld mee oplopen en vanuit de middencirkel een ballon oplaten.

DE GRAAFSCHAP SPEELT OPENINGSWEDSTRIJD VAN TERBORG TOERNOOI

Jong De Graafschap speelt vrijdag 16 mei om 16.00 uur de openingswedstrijd van het Terborg Toernooi. Tegenstander is het Streekteam Oude IJsselstreek.

Doordat het eerste elftal van De Graafschap nog verwikkeld is in de play-offs om behoud van het eredivisieschap zal Jong De Graafschap, onder leiding van oud-voetballer Darije Kalezic, de openingswedstrijd van het Terborg Toernooi spelen. Jong De Graafschap is afgelopen dinsdag kampioen geworden van de Eerste Divisie A en daarmee gepromoveerd naar de Eredivisie. Het team zal worden aangevuld met spelers van het eerste elftal.

OPTREDEN BACKEDGE SOULTRAIN

Op vrijdag 16 mei, na afloop van de laatste poulewedstrijd, volgt er een spetterend optreden van de 'Backedge Soultrain'; 'muziek voor de echte liefhebber'. De band was dé ontdekking van Huntenpop 2007. Zie ook de website: www.thesoultrain.nl

-----------------------------------------E I N D E P E R S B E R I C H T---------------------------

Voor meer informatie omtrent bovenstaand persbericht kunt u contact opnemen met: Vidal Horjus
Manager PR en Communicatie Terborg Toernooi
Tel: (06) 50 28 43 00

Het Terborg Toernooi vindt dit weekend plaats (vr 16, za 17 en zo 18 mei) op Sportcomplex De Paasberg in Terborg).

Kijk voor meer informatie omtrent wedstrijdschema, actueel nieuws, routebeschrijving en foto's van de vorige edities op: www.terborgtoernooi.nl


---- --