Persbericht

RES Software kiest voor LEWIS PR

~ Nederlandse softwareleverancier brengt mediarelaties onder bij internationaal PR-bureau ~

Eindhoven, 14 mei 2008 LEWIS Global Public Relations verzorgt vanaf deze maand de mediarelaties voor RES Software in de Benelux en ondersteunt het bedrijf eveneens in de andere landen in de wereld waar het actief is. Het bureau werd gekozen na een uitgebreide selectieprocedure uit een uiteindelijke shortlist van acht bureaus. LEWIS proactieve en creatieve aanpak en het internationale kantorennetwerk waren doorslaggevend bij de keuze.

De campagne wordt aangestuurd vanuit het Nederlandse kantoor van LEWIS in Eindhoven, in nauwe samenwerking met het marketing- en communicatieteam van RES Software in s-Hertogenbosch.

RES Software is een Nederlandse leverancier van oplossingen die het beheer van Microsoft Windows®-omgevingen vereenvoudigen. De producten verminderen kosten en complexiteit en verhogen de productiviteit van gebruikers en IT-medewerkers. RES Software werd opgericht in 1999 en heeft naast zijn hoofdkantoor in s-Hertogenbosch kantoren in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. Wereldwijd maken meer dan 2.000 organisaties gebruik van de oplossingen van RES Software.

We zijn trots dat we dit snel groeiend Nederlands IT-bedrijf aan ons klantenbestand mogen toevoegen , zegt Yvonne van Bokhoven, Vice President bij LEWIS PR. RES Software is een Nederlandse softwareleverancier die ook internationaal flink aan de weg timmert. We kijken ernaar uit ons steentje te kunnen bijdragen aan de verdere naamsbekendheid en groei van dit bedrijf.

LEWIS is een goede match voor RES Software, niet alleen zijn zij in alle landen waar wij actief zijn lokaal vertegenwoordigd, maar ze zijn even ambitieus en gedreven als wij zijn , zegt Cindy Adriaansen, Vice President Marketing bij RES Software. We zijn er van overtuigd dat zij een uitstekende partij zijn om onze internationale groei te ondersteunen.

Bericht voor de redactie

Over de LEWIS Groep
De LEWIS Groep bestaat uit LEWIS PR en OCTANE PR en is gespecialiseerd in mediarelaties, waaronder financiële, persoonlijke en zakelijke PR voor bedrijven in Europa, Azië en Noord-Amerika. De Benelux-vestigingen bevinden zich in Eindhoven en Brussel, de internationale bedrijfsvoering wordt gecoördineerd vanuit Londen. Andere volledige dochters bevinden zich in Boston, Düsseldorf, Hong Kong, Kopenhagen, Los Angeles, Madrid, Manchester, Milaan, Mumbai, München, New York, Parijs, San Diego, San Francisco, Shanghai, Singapore, Stockholm, Sydney en Washington DC.

Het bedrijf is één van de snelst groeiende in de sector. LEWIS heeft momenteel een omzet van $22 miljoen en telt meer dan 200 werknemers. Zie voor meer informatie www.lewispr.nl.

Voor verdere persinformatie of fotomateriaal, kunt u contact opnemen met Cathelijne van den Bosch van LEWIS, Global Public Relations Tel: 040 235 46 00 Fax: 040 235 46 01 E-mail: cathelijnev@lewispr.com http://www.lewispr.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com