Ingezonden persbericht


DBS benoemt Coen Brandsma tot e-HRM Consultant

Amersfoort, 14 mei 2008 DBS, ontwikkelaar van software voor o.a. personeelsadministraties en salarisverwerking, benoemt Coen Brandsma (28) tot e-HRM Consultant. In zijn nieuwe functie houdt Brandsma zich onder andere bezig met het ontwikkelen en implementeren van e-HRM-oplossingen bij klanten. De sterke interesse van Brandsma in e-HRM ligt volledig in lijn met de aandacht die DBS aan de oplossingen voor e-HRM schenkt. De software die DBS hiervoor ontwikkeld heeft (DBS Talent & Salaris),

is dé e-HRM-software in Nederland.

Voordat Brandsma bij DBS in dienst kwam, werkte hij als personeelsfunctionaris bij Atrivé, een onafhankelijk adviesbureau voor maatschappelijke ondernemingen en organisaties. Daar was hij verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken op de P&O-afdeling. Daaraan voorafgaand werkte Brandsma als medewerker P&O bij Wonen Breburg, een woningcorporatie in het zuiden van het land.

Bij DBS kan ik mijn kennis van zowel HR-processen als e-HRM-oplossingen inzetten. Voor mij is dit de perfecte combinatie , zegt Brandsma. Ik ga mijn expertise gebruiken om er samen met de klant voor te zorgen dat er meer balans in het werk komt. Veel P&O-afdelingen worden geleefd door de hectiek van de dag: ad-hocvragen beantwoorden, managers op hun wenken bedienen, problemen oplossen enzovoorts. Er is weinig tijd om zaken te structureren. Met een goed gebruik van e-HRM creëer je rust. Managers en medewerkers vinden zelf antwoorden in het systeem. Procedures worden bewaakt. Er zijn minder administratieve taken. Zo ontstaat er tijd voor het echte HR-werk.

####

Over DBS Talent & Salaris

Het personeels- en salarissysteem dat DBS heeft ontwikkeld, heet DBS Talent & Salaris. Het pakket kenmerkt zich door een grote flexibiliteit, waardoor de werking ervan op de wensen van iedere organisatie is af te stemmen. De flexibiliteit zorgt er ook voor dat DBS belangrijke wetswijzigingen (Wet verbetering Poortwachter, Wet Walvis) direct kan doorvoeren, zodat klanten altijd over een up-to-date systeem beschikken. DBS Talent & Salaris is bovendien zeer gebruiksvriendelijk, waardoor werknemers van bedrijven en organisaties snel met deze software overweg kunnen. De software is geïntegreerd met Microsoft Word, waardoor het maken van brieven en contracten zeer eenvoudig is. Overzichten van bijvoorbeeld ziekteverzuim, verlofregistratie en declaraties zijn eenvoudig uit te draaien.

Over DBS

DBS Business Solutions BV, gevestigd in Amersfoort, levert sinds 1994 personeels- en salarissystemen aan grote en middelgrote bedrijven en organisaties in Nederland. Inmiddels is het aantal organisaties dat gebruikmaakt van de software van DBS, gegroeid naar meer dan 1.000. Klanten zijn onder andere Carint, KLM Catering, SKIL, Thuiszorg Rotterdam en Woongroep Holland. DBS heeft 125 medewerkers.

Ingezonden persbericht