Ingezonden persbericht


Delft, mei 2008

Onderwerp: NIEUW! Gratis Image Bank met hoge resolutie beelden van Delft

Geachte mevrouw/heer,

Delft beschikt over een nieuwe Image Bank. Via www.delftimagebank.com kunt u nu hoge resolutie beelden van Delft downloaden. De Image Bank is gratis toegankelijk. Vanaf nu is het dus heel eenvoudig om beeldmateriaal over Delft aan een artikel of presentatie toe te voegen.

Op Delft Image Bank staat beeldmateriaal van de belangrijke toeristische trekkers van Delft (Delfts blauw, Oranje en Vermeer), maar er zijn ook prachtige algemene stadsbeelden te vinden. De Delft Image Bank is bedoeld voor journalisten, touroperators, reisagenten, bladenmakers, vormgevers en anderen die bij het maken van artikelen over Delft passend beeldmateriaal nodig hebben. De kwaliteit van de beelden is goed voor drukwerk. Uiteraard wordt er regelmatig nieuw beeldmateriaal aan de site toegevoegd.

Om beeldmateriaal van de site te kunnen downloaden, dient u zich eerst via www.delftimagebank.com te registeren. U krijgt dan binnen 24 uur een bevestiging van uw aanmelding met inlogcode en wachtwoord. Daarmee heeft u direct toegang tot de site en kunt u het beeldmateriaal downloaden.

We wensen u veel gebruikersgemak en veel mooie foto's van Delft toe! Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen met Delft Marketing.

Met vriendelijke groet,

Anneke van Hoboken Sylvia Coenen Delft Marketing Gemeente Delft Tel. 015-21 540 58 Afdeling Communicatie anneke@delftmarketing.nl
www.delft.nl / www.delft.com


---- --