Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

AVIS Autoverhuur biedt MKB flexibel alternatief zonder boetes voor short lease

Zo'n 60% van de werkgevers willen nieuwe werknemers graag een 'auto van de zaak' in het vooruitzicht stellen, maar schrikken terug voor een leasecontract. Zij zoeken een alternatieve oplossing die beter bij hun wensen aansluit dan de verschillende leasevormen. AVIS Autoverhuur biedt met Comfort Rent overzichtelijke tarieven en maximale flexibiliteit zonder boetes.

Geen boetes
"Veel bedrijven, vooral in het MKB, willen werknemers bij de onderhandelingen graag een 'auto van de zaak' in het vooruitzicht stellen. Tegelijkertijd weten wij uit cijfers dat 60% van de werkgevers in het MKB het als een probleem ervaart om een langlopend leasecontract te sluiten", aldus Thom Doorenbosch, Manager Marketing & Sales. "Met Comfort Rent biedt Avis flexibiliteit aan deze ondernemers. Bovendien één die én overzichtelijk én betaalbaar is. Waarbij direct helder is welke auto zij krijgen, want zij kiezen zelf het model. Een Comfort Rent auto kan na afloop van de eerste maand zelfs op ieder moment worden stopgezet. De auto kan worden teruggebracht of wij komen hem gratis ophalen. Andersom kan ook, op ieder moment kan de auto bijvoorbeeld vanwege de fiscale bijtelling worden omgeruild voor een kleiner model of een hybride. Zonder kosten. Want Comfort Rent heeft geen boeteclausules. De enige méérkosten die er zijn, zijn de kilometers die boven de samen afgesproken overeenkomst uitkomen."

Ondernemers slaan met Comfort Rent twee vliegen in één klap: geen langlopende leasecontracten en toch een maximaal aanbod voor startende werknemers. Bij Comfort Rent kunnen werknemers - als zij de auto niet privé gebruiken vanwege de bijtelling - voor een vakantieperiode probleemloos in een andere huurauto overstappen. Indien nodig is ook verder op eenvoudige wijze een vervangende auto vast te leggen; voor het bedrijf, voor de werknemer of voor de ondernemer zelf. De speciale website is voor ondernemers in hun zoektocht naar passend vervoer een snel, overzichtelijk medium. Uiteindelijk staan er zonder administratieve rompslomp altijd kwaliteitsauto's voor de deur. Met een concurrerend tarief ten opzichte van lease, terwijl maximale flexibiliteit, keuze en service standaard zijn.

Ideale oplossing
Mr. Rob Wurtz, directeur PensioenPlatform: "Wij huren voor onze nieuwe werknemers auto's via Comfort Rent. Er rijden op dit moment een kleine twintig auto's. De kwalificaties flexibel, service en gemak zijn absoluut van toepassing. Het is de ideale oplossing voor ons personeel in het eerste jaar, met een ruime keuze aan modellen. We krijgen er veel flexibiliteit door zonder de 'last' van langdurige contracten. We zijn ook erg te spreken over de service. Als er iets is, dan wordt de auto opgehaald en een vergelijkbaar model gebracht. Niet onbelangrijk is het ruime aantal vestigingen in het hele land, waardoor we een auto overal kunnen inleveren of omruilen."

Over AVIS
AVIS Autoverhuur heeft als credo 'We try harder' en behoort tot de absolute wereldtop van autoverhuurbedrijven. In Nederland profileert AVIS zich als 'beste aanbieder' en maakt gebruik van een permanente Customer Opinion Survey (klanttevredenheid) om volledig op de hoogte te zijn van de servicebeleving en wensen van de klanten. Voor Comfort Rent garandeert AVIS mobiliteit binnen 24 uur. Een reactie op offerte-aanvragen via de site www.comfortrent.nl ontvangt de aanvrager eveneens binnen 24 uur.

EINDE BERICHT