Ingezonden persbericht


Persbericht

TALLYGENICOM introduceert nieuwe hoge snelheid mid range printers

Robuuste nieuwe modellen specifiek ontworpen voor zwaardere toepassingen

Veghel, 14 mei 2008 -- TallyGenicom, toonaangevend leverancier van printers voor specifieke bedrijfstoepassingen, heeft - met de introductie van de 2440 en 2540 modellen - het nog steeds populaire assortiment dot matrix printers uitgebreid. Beide printers zijn specifiek ontworpen om, binnen de huidige drukke back-office-omgevingen, met hoge prestaties documenten af te drukken.

In omgevingen zoals de detailhandel, de gezondheidszorg en de lokale overheid, waar hoog volume, compacte printers een norm zijn, voldoen de TallyGenicom 2440 en 2540 aan hoge normen met betrekking tot betrouwbaarheid en leesbaarheid van essentiële documenten. Zelfs binnen de meest veeleisende omgevingen zijn de nieuwe modellen ideale instrumenten: de 2440 en 2540 hebben bijvoorbeeld een hoge afdruksnelheid van maximaal 576 karakters per seconde (cps) en er kan makkelijk gewisseld worden tussen verschillende soorten te bedrukken media zoals etiketten, facturen, verslagen enzovoort.

De TallyGenicom 2440 en 2540 zijn ideaal voor toepassingen waar afdruksnelheid, doorvoer en flexibel papierbeheer van vitaal belang zijn. Beide printers hebben een optie voor 9 of 24 pins printkoppen ter ondersteuning van verschillende print kwaliteitseisen en zijn geschikt voor afdrukken op zowel smal als breed formaat. Deze nieuwe dot matrix printers bieden een kosteneffectieve oplossing binnen het segment tot 20.000 pagina's per maand, een inktlint capaciteit van 8 miljoen tekens, en een groot aantal verbindingsmogelijkheden zoals RS232 en Ethernet.

"Binnen de huidige, snel evoluerende markt zijn organisaties voortdurend op zoek naar betrouwbare en kosteneffectieve oplossingen die dienen ter ondersteuning van de dagelijkse bedrijftoepassingen", zegt TallyGenicom Product Manager Torsten Franz. " Met de 2440 en 2540 bieden wij daarvoor een gerichte oplossing. Wij hebben ervoor gezorgd dat de printers werken met bestaande legacy-systemen om de vaak dure software-upgrades te voorkomen."

Prijs en beschikbaarheid:
De 2440 is nu beschikbaar vanaf: ¤ 420,00
De 2540 is nu beschikbaar vanaf: ¤ 545,00.

Over TallyGenicom

TallyGenicom is een van de grootste ondernemingen ter wereld die zich uitsluitend richten op het leveren van computerprinters, verbruiksartikelen en diensten aan gebruikers in commercie en industrie. Alle TallyGenicom-producten worden ontwikkeld en geproduceerd om te voldoen aan kritische, bedrijfsspecifieke printtaken in sectoren als de gezondheidszorg, distributie, productie, opslag en detailhandel. Grote internationale ondernemingen zoals Wal-Mart, American Airlines, Tesco, Daimler Chrysler, Blockbuster en Volkswagen gebruiken TallyGenicom(TM) printers vanwege hun specifieke ontwerp, robuuste constructie, bewezen betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Het wereldwijde hoofdkantoor van TallyGenicom is gevestigd in Chantilly, VS, nabij Washington DC en de productie vindt plaats in Reynosa, Mexico en Jiangmen, China. Het EMEA-kantoor voor verkoop, marketing en financiering staat in Basingstoke, VK. Daarnaast is er een EMEA logistiek- en onderhoudscentrum in Ulm, Duitsland. Andere belangrijke kantoren staan in Singapore, Peking, Dubai en Johannesburg.



Ingezonden persbericht