Royal Boskalis Westminster N.V.

Infoavond Techniek

Infoavond Techniek 14 mei

Boskalis is een toonaangevende, internationale contractor die op het gebied van maritieme infrastructuur alles in huis heeft. We werken wereldwijd aan spraakmakende projecten: groots, interessant en avontuurlijk. Boskalis is succesvol en groeit!

De Centrale Technische Dienst (CTD) is eigenaar van het materieel dat gebruikt wordt op de projecten. De CTD verzorgt niet alleen onderhoud, reparatie en modificaties, maar is tevens verantwoordelijk voor de bewaking van dit technische proces.

Met de groei van onze projecten is ook de groei van ons materieel onontbeerlijk. Momenteel beschikken we over een veelzijdige vloot van meer dan 300 schepen en materielen die actief zijn in 50 landen. In de komende jaren investeren we ruim EUR 1 miljard in een nieuwbouwprogramma voor de vloot.

We zijn dan ook op zoek naar versterking van onze teams. Zowel voor de nieuwbouw van schepen als voor het onderhoud van schepen en ander materieel.

Uitnodiging
Kom op woensdag 14 mei van 18:00 - 21:30 langs op onze Boskalis Infoavond Techniek en laat je vrijblijvend informeren over onze wereld, de Boskalis Vloot of onze afdeling CTD en de vele functie- en carrièremogelijkheden binnen Vloot en CTD voor:
* Technische Inspecteurs

* Technische Projectmanagers

* Plant Engineers

* Maintenance Engineers

* Scheepselektriciens/ - elektrotechnici

* Scheepswerktuigbouwkundigen

Belangstellend

Kom naar onze Infoavond Techniek op en laat je vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden; van ontwerp en engineering tot en met installatie en onderhoud aan boord van onze schepen. Een unieke uitdaging voor vakmensen. We bieden je de wereld en een uitermate goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Het programma voor deze avond kun je hier bekijken:
* Programma Vloot

Je kunt je hier aanmelden voor onze afdeling Vloot.
* Programma CTD

Je kunt je hier aanmelden voor onze afdeling CTD.

Tot ziens op 14 mei!

Infoavond Techniek