Mojo Concerts

14-12-2007

Rockbeest Robert Plant laat gevoelige kant zien in Amsterdam

Als er één optreden in 2007 moet worden genoemd waar reikhalzend naar werd uitgekeken, dan was het wel de eenmalige Led Zeppelin-reünie in de Londense O2. De ene na de andere juichende recensie buitelden over elkaar in de media en ook de aanwezige bezoekers waren een en al lof. Of er een vervolg op deze spectaculaire comeback komt, is nog maar de vraag: Led Zeppelin-frontman Robert Plant heeft een tournee in 2008 gepland met countryzangeres Alison Krauss.

Aanleiding voor de tour is de release van het onlangs verschenen album Raising Sand dat tevens overladen werd met louter positieve kritieken. Het gelegenheidsduo tast elkaars muzikale grenzen af wat leidt tot bijzondere muzikale hoogstandjes. Van blues tot R&B en van country tot folk: beide muzikale grootheden tonen hun muzikale kwetsbaarheid op pareltjes van Tom Waits, Gene Clark, Townes Van Zandt en Phil en Don Everly. Oók rockbeesten hebben een gevoelige kant en Plant is het levende bewijs daarvoor!

Woensdag 14 mei 2008
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: ¤ 55,-/¤ 53,-/¤ 50,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 15 december om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.

===============================================
Please do not remove the following line:
MessageCode=76KD037P023
===============================================